Odesi tafel Belly

1.995

De ronde eettafel Belly van Odesi is geschikt voor verschillende soorten interieurs. Het moderne karakter van deze ronde eettafel kunt u namelijk gemakkelijk in verschillende stijlen toepassen.

 

Artikelnummer: Odesi tafel Belly Categorieën: , ,

Beschrijving

Odesi tafel Belly

Wanneer u de ronde eettafel Belly bekijkt valt het op dat deze tafel geschikt is voor verschillende soorten interieurs. Het moderne karakter van deze ronde eettafel kunt u namelijk gemakkelijk in verschillende stijlen toepassen. Dit heeft te maken met de manier waarop de tafel is vormgegeven en de krachtige uitstraling, die in principe in ieder interieur een aantrekkelijke aanvulling vormt. De verschillende formaten zijn geschikt voor 3 tot 7 personen.

De ontwerper over de ronde eettafel Belly

De Belly is een iconisch design met een pittig karakter. De drie metalen poten zorgen voor stabiliteit en genoeg beenruimte. Het buikje van de Belly is opgebouwd uit lagen, samen vormen ze de trapsgewijze ronding wat uniek is aan deze ronde eettafel. De toplaag van de ronde eettafel Belly is gemaakt van het materiaal Fenix NTM. U heeft keuze uit vier verschillende kleuren: Bianco Kos (wit), Beige Luxor (beige), Grigio Londra (warmgrijs) en Nero Ingo (zwart).

Kernmerken

  • De Belly tafel is verkrijgbaar in de diameters Ø: 130, 140 en 150 cm.
  • De hoogte van de tafel is 76 cm.
  • Beschikbare kleuren toplaag tafelblad: Fenix NTM Bianco Kos, Fenix NTM Beige Luxor, Fenix Grigio Londra en Fenix NTM Nero Ingo.
  • Materiaal toplaag tabelblad: Fenix NTM
  • Onderkant tafelblad: MDF RAL 8022 gespoten
  • Materiaal poten: Metaal RAL 8022 gespoten

Design: Kees Marcelis

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afmeting en materiaal. Om uw Odesi tafel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit diverse maten en kleuren de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Odesi Belly tafel is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie