Pode fauteuil Bibo

Op zijn vierteensvoet uit gegoten aluminium staat de Bibo fauteuil stevig zijn mannetje. En zoals bij elk Pode-product kies jij precies de uitvoering die jij wil. Ga je voor één kleur leer of stof, of kies je voor jouw Bibo een unieke combinatie die precies in jouw interieur past?

Artikelnummer: Pode fauteuil Bibo Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Pode fauteuil Bibo

Bibo is zonder twijfel een van de gezelligste bewoners van de Pode-collectie. Hij ontvangt je met open armen voor een eindeloze dosis zitcomfort.

Op zijn vierteensvoet uit gegoten aluminium staat hij stevig zijn mannetje. En zoals bij elk Pode-product kies jij precies de uitvoering die jij wil. Ga je voor één kleur leer of stof, of kies je voor jouw Bibo een unieke combinatie die precies in jouw interieur past?

Ontwerper Roderick Vos schaafde lang aan de perfecte vorm voor deze karakteristieke fauteuil. En dat zie je terug. Bibo is uitnodigend, uitgesproken en uitgekiend, door zijn intrigerende lijnenspel met ronde vormen en rechte banden. En natuurlijk is hij er ook met zijn eigen poef, zodat je met je voeten omhoog kunt genieten van het comfort dat Bibo je vol overgave verschaft.

Design: Roderick Vos

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten en kleuren de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. De genoemde prijs is een indicatie van deze Pode fauteuil in een bepaalde uitvoering. De Pode fauteuil Bibo is tevens in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

 


Actie: Nu bij elke Pode fauteuil een Bayan of Bottle Stool cadeau

Bij de bestelling van een Pode-fauteuil, krijgt u een Bayan of Bottle Stool cadeau. Natuurlijk mag u zelf kiezen of u het keramieken bijzettafeltje van Roderick Vos of de originele kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille wilt.

Voorwaarden Actie Pode fauteuil

  • De actie loopt t/m zaterdag 31 oktober.
  • De actie is geldig voor alle Pode-fauteuils
  • Uw heeft keuze uit de Bayan of de Bottle stool

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

, ,

Conditie

Beschikbaarheid