Rolf Benz 322 bank

2.3102.550

Harmonisch voegen de schuin geplaatste, markante aluminium voeten van de Rolf Benz 322 bank zich in de gewelfde zijelementen. Het resultaat: spannend design voor weergaloze ontspanning.

De Rolf Benz 322 is in leder 60 in de aanbieding. Voor de afgebeelde aanbiedingsprijs kunnen we diverse kleuren op bestelling leveren. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.

Maatvoering :
Rolf Benz 322 - 210 cm
Rolf Benz 322 - 189 cm
+ -3 more
Clear selection
Loading...

Beschrijving

Rolf Benz bank 322

De bank Rolf Benz 322 bank trekt altijd meteen de aandacht. Zowel in grote als kleine ruimtes vormt de bank overal de ideale basis voor stijlvol wonen en woongenot.

Het compacte korpus en de zachte lijnen van de Rolf Benz 322 laat zich waarschijnlijk het beste omschrijven als een spel van tegenstellingen. Harmonisch gaan de schuin geplaatste, markante aluminium poten op in de gebogen zijdelen. Het resultaat: een spannend design voor weergaloze ontspanning. En dat vindt u ook terug in de comfortabele fauteuil en in de fauteuil met hoge rugleuning van de Rolf Benz 322.

Kenmerken

  • De Rolf Benz 322 bank is verkrijgbaar in drie bankbreedten: 168, 189 en 210 cm
  • De zithoogte van de bank is 40 cm
  • De bank heeft een zitdiepte van 59 cm
Design: Anita Schmidt

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

 


Rolf Benz 322 aanbieding

De Rolf Benz 322 is in leder 60 in de aanbieding. Voor de afgebeelde aanbiedingsprijs kunnen we diverse kleuren op bestelling leveren. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.


 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Designer

Anita Schmidt

Maatvoering

Rolf Benz 322 – 210 cm, Rolf Benz 322 – 189 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rolf Benz 322 bank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *