Rolf Benz 310 bank

3.251

Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank met een totale breedte vanaf 161 cm elke purist gegarandeerd in vervoering.

Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 310 bank 182  cm. in stof (14). Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.251

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz 310 bank

Voor het eerst heeft het Duitse Rolf Benz ontwerpteam onder leiding van Cuno Frommherz speciaal voor de Nederlandse markt een model Rolf Benz 310 ontwikkeld.

Mede doordat Nederlandse voetballers in Duitsland een geheel eigen stijl introduceren die meer dan succesvol is, is men op zoek gegaan naar de specifiek Nederlandse stijl en smaak ook op zitmeubelgebied. Na verschillende analyses heeft men de Duitse degelijkheid weten te combineren met het ietwat speelse en ook strakke no-nonsense Dutch Design bij het model Rolf Benz 310.

Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank met een totale breedte vanaf 161 cm elke purist gegarandeerd in vervoering. De bank valt daarnaast op door zijn uitzonderlijke aanpassingsvermogen. Hij is niet alleen ongecompliceerd en veelzijdig te combineren, maar overtuigt bovendien door zijn aangename zitcomfort. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig passend bij uw ruimte geconfigureerd worden en aan uw woonstijl worden aangepast. U kunt kiezen uit 5 bankbreedten, 6 combinatiemodellen, 2 zithoogten en 2 pootuitvoeringen. En de bijpassende fauteuil, hoekbank of voetenbank vormen de perfecte aanvulling op de losse bank.

Kenmerken

  • De bank is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes 182, 203, 224 of 245 cm.
  • De Rolf Benz bank 310 is verkrijgbaar in de zithoogtes van 43 of 46 cm.
  • De zitdiepte van de bank 310 is 57 cm.
  • Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Design: Cuno Frommherz

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 310 bank 182 cm. in stof (14).
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw 310 bank met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie 310 bank

  • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
  • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
  • De actie is slechts tijdelijk geldig.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie