Rolf Benz barkruk 650

778

Rolf Benz 650 barkruk heeft dezelfde strak klassieke design als eetkamerstoel Rolf Benz 650. De barkruk heeft een opvallende gebogen houten schaal, markante poot en een zitting bekleed in stof of leer.

Hierboven vindt u een prijsindicatie van de Rolf Benz 650 barkruk in noten hout (hoogte: 82 cm.). De Rolf Benz barkruk 650 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

778

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz barkruk 650

De barkruk heeft een opvallende gebogen houten schaal. En een markante poot van massief hout of metaal.

De Rolf Benz 650 is een elegante stoelenfamilie met een uitzonderlijk aanpassingsvermogen, waarbij vorm en functie hand in hand gaan. En dat in de waarste zin van het woord, want het design is geïnspireerd door twee handen die in elkaar grijpen. De mooi gevormde houten schalen van naar keuze eiken of notenhout zorgen voor een optimaal zitcomfort en rusten naar gelang de wensen van de klant  op een in dezelfde houtsoort uitgevoerd onderstel met ovale poten of op een bevallig, hoekig onderstel van stalen buis.

De Rolf Benz 650 is ook uitstekend geschikt voor totale concepten. De barkruk zorgt daarbij door zijn lage en comfortabele rugkuip en comfortabele voetsteunen voor zijn eigen magie. De Rolf Benz 650 is in twee verschillende zithoogten, in de pootuitvoeringen hout of metaal en met zitkussens van gerecycled polyester of ventilerend kunstleder verkrijgbaar.

Wanneer u zich door uw eigen interieur én smaak laat inspireren, kunt u een prachtige eetkamerstoel ontwerpen die bestaat uit de optimale combinatie voor poten, zitschaal en bekleding.

Kenmerken

  • De barkruk is er in vele verschillende variaties
  • Voor het onderstel van de stoel heeft u keuze uit:
    • Poten van massief hout in eikenhout (2 kleuren) of Amerikaans noten
    • Poten van metaal: verfijnde ronde metalen buis in umbragrijs, verkeerszwart of glanzend verchroomd.
  • De rugschaal van de barkruk is te verkrijgen in 2 kleuren eiken of noten fineer
  • De kruk heel optioneel een kussen. Deze kan worden geleverd in verschillende kleuren stof of kunstleer of vastgestoffeerd in alle Rolf Benz stof en leer.
  • De zithoogte van de kruk is 70 cm of 80 cm.
  • De barkruk heeft en zitdiepte van 40 cm.

Design: Formstelle in samenwerking met Rex Kralj.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie van de Rolf Benz 650 barkruk in noten hout (hoogte: 82 cm.). De Rolf Benz barkruk 650 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie