ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER
Bij u thuis staat Rolf Benz het mooist!
En natuurlijk in de Rolf Benz Experience Center bij de Donjon. Nergens kunt u het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten van Rolf Benz intensiever beleven. Ontdek in het Experience Center de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt.
Rolf Benz combineert uitmuntende kwaliteit met perfect zitcomfort! Het Duitse merk staat bekend om haar tijdloze en moderne design. De op maat gemaakte meubels staan voor ontspanning en bewegen met uw houding mee.
De uitgebreide collectie van Rolf Benz
Rolf Benz vervaardigt al banken sinds 1964. Inmiddels heeft Rolf Benz vele andere productcategorieën toegevoegd aan haar collectie. Variërend van designer-eettafels tot bedden die bijna te mooi zijn om je ogen voor te sluiten. De collectie bestaat uit meubels die men overal ter wereld kan komen op plekken waar tijdloze elegantie en uitstekende kwaliteit worden gewaardeerd.
Uw Rolf Benz bank: uiterste precisie, fase na fase
De banken van Rolf Benz behoren tot de meeste hoogwaardige ter wereld. Elke bank van Rolf Benz wordt apart voor u gemaakt. Hierbij is het aantal keuze bijna onbeperkt. U kiest uw favoriete model, waarna u de keuze heeft uit meer dan 100 leersoorten en meer dan 200 stoffen voor de bekleding. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen woonwensen. Na uw individuele configuratie worden de losse elementen voor u vervaardigd. Voordat het exemplaar gereed is, heeft het ontelbare fasen doorlopen.
Rolf Benz Expercience Center bij de Donjon
De ervaren -en door Rolf Benz gecertificeerde- inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie van Rolf Benz. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte en uw zitvoorkeuren.
Wees welkom bij de Donjon en de Rolf Benz Experience Center!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie