Rolf Benz eetkamertafel 965

Ragfijn massief

Het licht ogende massief houten blad en het verfijnd vertakte onderstel van de Rolf Benz 965 vormen samen deze elegante eetkamertafel.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 965 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz eetkamertafel 965

Eettafel Rolf Benz 965 is een prachtig meubel met elegante belijning. Opvallend detail in het ontwerp van de tafel zijn de verfijnde poten van massief hout en het lichte tafelblad uit massief eiken of Amerikaans noten.

Het licht ogende massief houten blad en het verfijnd vertakte onderstel van de Rolf Benz 965 gaan als een schijnbaar gewichtloos krachtencentrum in elkaar over. Deze tafel, die naar keuze rond of ovaal is, voelt zich ook thuis in kleine vertrekken. Het blad en het onderstel zijn verkrijgbaar in licht eiken, donker eiken of elegant notenhout met een geolied oppervlak. De Rolf Benz 965 past perfect bij het nieuwe stoelenprogramma Rolf Benz 650 en harmonieert ook met vele andere woonomgevingen.

Kenmerken

  • De eetkamertafel is te verkrijgen in een ronde of ovale versie.
  • De ronde eettafel is verkrijgbaar in Ø 110 of Ø 130 cm.
  • De ovale eettafel is leverbaar in  200 of 220 cm/ 110 cm breed
  • De tafelhoogte is 75 cm
  • De poten zijn van massief noten of eiken in diverse kleuren
  • Het tafelblad is massief eiken in diverse kleuren/ fineer van Amerikaans noten
  • Het onderstel is van massief eiken of noten in de kleur als hierboven

Design: Formstelle

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamertafel 965. De tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie