Rolf Benz hoekbank Mera

In tijden waarin de woonruimte zelf steeds meer een luxe wordt, zijn creatieve oplossingen nodig die heel eenvoudig meer maken uit minder. Daarom is de Rolf Benz Mera als een authentiek ruimtewonder ontworpen. Ook al is hem dat niet meteen aan te zien, toch zit er achter de eenvoudige elegantie een opmerkelijk systeem.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz hoekbank Mera

Of u nu kiest voor de losse of combinatiebank, Rolf Benz Mera bank betekent liefde op het eerste gezicht. En ook op het tweede, want achter het sierlijke uiterlijk verbergt zich maximale functionaliteit. Daarmee biedt de bank de hoogste individualiteit, zowel qua design als qua comfort.

De Rolf Benz Mera bank overtuigt met kleine dimensiesen grote lichtheid. De slanke poten en een fijngebouwd frame laten de vorm van de bank zweven. En dankzij het bijzonder zachte zitcomfort voelt dit ook precies zo aan. Zelfs op een klein oppervlak biedt de bank veel plaats voor persoonlijke voorkeurend, want u kunt kiezen uit 2 zithoogten, verschillende bekledingsvarianten en een frame met een structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs en glanzend chroom. Optionele extra kussens ronden het totaalbeeld af en completeren het volledige spectrum van welbehagen.

Kenmerken

  • De rugdelen en armleuningen van de Mera zijn verstelbaar.
  • De verschillende elementen zijn draaibaar.
  • De bank is zowel met stof als leer te bekleden.

Design: Beck Design

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Mera hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Extra informatie

Categorie

Subcategorie