Rolf Benz outdoor collectie

Kent u die plek waar droom en werkelijkheid in elkaar overgaan? Waar men – met de ogen iets geopend – niet precies weet of men al aan het strand of nog in de stad is. Precies dat is de plek waar de nieuwe outdoor collectie Rolf Benz zich thuis voelt: Somewhere else. At home.

Van het unieke gevoel buiten te zijn, kunt u nu ook genieten met het legendarische zitcomfort van Rolf Benz. Plotseling waait een mediterraan zeebriesje over het terras en hoort u de branding door de bladeren in de tuin ruisen, terwijl u met toegeknepen ogen naar de zon kijkt. Niet voor niets hebben wij onze eerste outdoor collectie vernoemd naar het Japanse woord voor zon. 

De natuur kent vele gezichten

Centraal in de outdoor collectie Rolf Benz YOKO staat een zeer functioneel vormgegeven outdoor bank programma. Voor het eerst brengt dit programma het luxueuze zitcomfort dat men tot nu toe alleen binnenshuis kende, nu ook naar buiten. In de openlucht is de hoogste flexibiliteit het allerbelangrijkste: deze outdoor bank past zich aan de natuurlijke omstandigheden aan en laat zich moeiteloos aanpassen tot hoekbank, récamier, ligbed of vis-à-vis-situaties. Naast de geïntegreerde aflegbladen in teakhout of keramiek bieden ook de Rolf Benz YOKO salon- en bijzettafels de mogelijkheden om zich te mengen in het outdoor-zitlandschap. Als eerbetoon aan de geometrie zijn de tafels uitgerust met een rond of vierkant keramisch blad.

Natuurlijk ontspannen

Met de benen omhoog even de rest van de wereld vergeten – dat kunt u in de fauteuil Rolf Benz YOKO. Deze outdoor fauteuil heeft zijn plaats gevonden, hetzij als zelfstandig meubel, als zitgroep of met de bank uit de collectie aan zijn zijde. Dankzij zijn lichte aluminium onderstel is hij buitengewoon mobiel en voegt zich, met het ambachtelijk aangebrachte vlechtwerk, op stijlvolle wijze in elke omgeving. Een voetenbank en comfortabele zijkussens zorgen als optie voor een diepe zucht van verlichting en de broodnodige ontspanning in de openlucht.

De outdoor collectie van Rolf Benz bij de Donjon

De Donjon is een van de exclusieve dealers van Rolf Benz. De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u dan ook graag de collectie met mooie outdoor meubelen van Rolf Benz. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte, uw woonwensen en zitvoorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door de mooie outdoor collectie van Rolf  Benz

 

Filters

Filter op merk
Filter op categorie