Rolf Benz Tondo bed

5.484

Het bed Rolf Benz Tondo vormt ‘s nachts een stijlvolle omlijsting voor de slapers. Het bed tot vlak op de vloer is een blikvanger en tegelijkertijd een rustpunt.

Hierboven vindt u een prijsindicatie over de Rolf Benz Tondo in stof (14). Het Rolf Benz bed Tondo is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

5.484

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Tondo bed

De Rolf Benz Tondo loopt door tot vlak boven de vloer. Hij is in elk opzicht uitnodigend mooi, zowel tegen de wand als vrijstaand in de ruimte.

Dankzij het losse rugkussen is rechtop zitten uiterst comfortabel. En door het omarmende hoofdeinde kan men zelfs tegenover elkaar zitten. De hoogwaardig afgewerkte “knuffellounge” is leverbaar in drie breedtes en twee lengtes. Het bed is leverbaar als boxspring en in een klassieke uitvoering met matras en lattenbodem. Het bed Rolf Benz Tondo is stilistisch nauw verwant aan de gelijknamige bank.

Wie niet genoeg kan krijgen van de buitengewoon gerieflijke look, schaft ook de fraai combineerbare bijzetmeubels aan voor in de slaapkamer: de bank Rolf Benz 917, het nachtkastje Rolf Benz 916 en de dressboy Rolf Benz 907 maken het geheel compleet.

Net als de woon- en eetcollecties van Rolf Benz belichaamt ook de beddencollectie alle kernwaarden van het inrichtingsmerk. Wie in een bed van Rolf Benz slaapt, ervaart een design met een lange levensduur, uitstekend vakmanschap, eersteklas comfort, hoogste kwaliteit “Made in Germany” en de nieuwste functies. Zodoende is het bed Rolf Benz Tondo niet alleen een zacht omsluitend meubelstuk, waarin men behaaglijk kan rusten. De losse rugkussens van het hoofdeinde bieden de gebruiker ook de mogelijkheid om comfortabel rechtop te zitten, en zelfs tegenover elkaar zittend gesprekken te voeren – in een nieuwe “bedlounge” als het ware.

Kenmerken

  • De Tondo is een gestoffeerd bed tot vlak op de vloer in verschillende uitvoeringen
  • De totale afmetingen van het zijn: 241 (200) of 251 (210) x 196 (160), 216 (180) of 236 cm (200 cm)
  • Slaapsysteem: matras (pocketverenkern of koudschuim) met lattenbodem (vast of motorisch verstelbaar) of boxspring

Design: labsdesign

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie over de Rolf Benz Tondo in stof (14). Het Rolf Benz bed Tondo is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie