/
Spectrum dressoir Tangled

Spectrum dressoir Tangled

2.942

Het Tangled dressoir is ontworpen door Carolina Wilcke. Zij haalde haar inspiratie voor dit dressoir uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Door te experimenteren met stalen profielen en constructies ontstonden twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen.

Loading...

Beschrijving

Spectrum dressoir Tangled

Het Tangled dressoir is door Carolina Wilcke in 2015 ontworpen. De inspiratie voor dit dressoir haalde Carolina uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Door te experimenteren met stalen profielen en constructies ontstonden twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Dat Carolina niet alleen als ontwerper, maar ook als goudsmid is opgeleid, is terug te zien in de verfijnde details en het grafische lijnenspel van haar ontwerpen. De Tangled serie die ze voor Spectrum ontwierp bestaat uit dit kabinet, een salontafel, een vitrine en een bijzettafel.

Een echte eye catcher

Het slanke frame van het Tangled dressoir bestaat uit twee volumes van mat zwart geëpoxeerde stalen profielen (RAL 9005). In het frame liggen op vier niveau’s glazen bladen, er kan gekozen worden uit helder glas of rookglas. Met haar ranke vorm en industriële uitstraling is het Tangled kabinet een echte eye catcher in de ruimte, zonder overheersend aanwezig te zijn.

Bij het dressoir is ook een Tangled dienblad verkrijgbaar dat qua ontwerp en maatvoering perfect op het bovenblad van het kabinet past. Het dienblad heeft, net als het kabinet, een zwart epoxy frame. Het dienblad kan ingelegd worden met een gerookt eiken fineer.

Kenmerken

  • De afmeting van de Tangled dressoir zijn 168 x 51 x 92 cm (BxDxH)
  • Het frame is zwart epoxy (RAL 9005)
  • Het glas van het dressoir is helder of gerookt.

Design: Carolina Wilcke

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Spectrum Tangled dressoir is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spectrum dressoir Tangled” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *