Spectrum tafel Phill

3.286

De Phill tafel is multifunctioneel als eettafel, werktafel of vergadertafel. De open vakken aan weerszijden van het tafelblad zijn ideaal voor het opbergen van een laptop, tablet of magazines.

 

Artikelnummer: Spectrum tafel Phill Categorieën: , , ,

Beschrijving

Spectrum tafel Phill

De Phill tafel is in 2010 ontworpen door Studio Parade in opdracht van de Design Academy in Eindhoven. De Phill tafel is multifunctioneel als eettafel, werktafel of vergadertafel. De open vakken aan weerszijden van het tafelblad zijn ideaal voor het opbergen van een laptop, tablet of magazines. Standaard is het tafelblad voorzien van één lade (van 40 cm breed), handig voor het opbergen van kleine spullen. De lade kan ook gebruikt worden als dienblad op de tafel. De tafel is eenvoudig in hoogte verstelbaar door een pen-gat constructie. Deze functionele details maken de Phill tafel uitermate geschikt voor het creëren van een flexibele werkplek en perfect voor het moderne gezinsleven.

Aan de lange zijden van de tafel heeft het blad altijd een (onzichtbare) massief eiken rand en ook de poten zijn van massief eiken. De stalen jukken, die de poten verbinden met het tafelblad, maken het mogelijk de tafel eenvoudig in hoogte te verstellen. Door de RVS verbindingspen in de gaten van de jukken te steken kan de gewenste hoogte worden gekozen, variërend tussen 70 en 82 cm. De jukken van de tafelpoten zijn gelakt in de kleur die past bij het blad (wit, off-white of antraciet).

Kenmerken

 • De Phil tafel heeft een breedte van 90 cm.
 • Voor lengte van de tafel is er keuze uit: 180, 210, 240 en 300 cm.
 • De hoogte is van de Phil tafel is variabel tussen de 70 en 82 cm.
 • Het tafelblad is verkrijgbaar in:
  • HPL wit
  • Eiken fineer: naturel, gebeitst whitewash of gebeitst zwart
 • De jukken van de tafelpoten worden gelakt in de kleur die past bij het blad:
  • wit
  • off-white
  • antraciet

Design: Studio Parade

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Spectrum Phil tafel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie