Spectrum vitrine Tangled

4.010

Het Tangled vitrinekast is ontworpen door Carolina Wilcke. Zij haalde haar inspiratie voor deze vitrinekast uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. De constructie en het stalen frame geven de accessoires die in de kast worden geplaatst de aandacht die ze verdienen.

Artikelnummer: Spectrum vitrine Tangled Categorieën: , , ,

Beschrijving

Spectrum vitrine Tangled

De Tangled vitrinekast is in 2017 door Carolina Wilcke toegevoegd aan haar Tangled serie voor Spectrum. De inspiratie voor de vitrine haalde Carolina uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen. Dat Carolina niet alleen als ontwerper, maar ook als goudsmid is opgeleid, is terug te zien in de verfijnde details en het grafische lijnenspel van deze elegante vitrine. De constructie en het stalen frame geven de accessoires die in de kast worden geplaatst de aandacht die ze verdienen. Dankzij het slanke design en de stoere stalen constructie past deze vitrine perfect in een luxe interieur, galerie of als presentatiekast in een winkel.

Het slanke frame van de Tangled vitrine is gemaakt van 10 mm massief staal, mat zwart geëpoxeerd (RAL 9005). De vitrine kan uitgevoerd worden in helder glas of rookglas en heeft vier tableaus met een tussenruimte van 34 cm hoog. Aan beide zijkanten heeft de vitrine een deur die met behulp van een magneet in het frame gesloten wordt. Het is mogelijk om de deuren te voorzien van een sluiting eventueel met hangslotje.

De Tangled serie Carolina Wilcke voor Spectrum ontwierp bestaat naast deze vitrine uit een salontafel, een dressoir en een bijzettafel.

Kenmerken

  • De afmeting van de Tangled vitrinekast zijn 69 x 40 x 158 cm (BxDxH)
  • Het frame is zwart epoxy (RAL 9005)
  • Het glas van de vitrinekast is helder of gerookt.

Design: Carolina Wilcke

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Spectrum Tangled vitrinekast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie