Loading...

Weltevree Sticklight outdoor lamp

Verlicht uw wereld met de Sticklight van Weltevree, een eigentijdse interpretatie van de klassieke fakkel.

Ontworpen door Thor ter Kulve, brengt deze draagbare lichtbron een speelse en avontuurlijke sfeer in elke ruimte. Ontdek hoe de Sticklight een plekje voor u creëert, waar dan ook.

Bestel uw Weltevree product nu direct online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

119

Maak de Sticklight compleet met onze bijpassende producten of accessoires.

Loading...

Beschrijving

Weltevree Sticklight outdoor lamp

Creëer uw eigen magische plek met de Sticklight van Weltevree, een eigentijdse twist op de klassieke fakkel.

Ontwerper Thor ter Kulve brengt met de Sticklight speelsheid en avontuur in uw wereld. Deze draagbare lichtbron is meer dan alleen verlichting; door de Sticklight met zijn pin in de grond te steken, claimt u even een plekje als het uwe. Net zoals de vlag op de maan: hier ben ik, dit is nu even mijn stekkie. Of het nu in uw eigen tuin is, op het strand of in het park, met de Sticklight maakt u een plek voor even helemaal van uzelf.

Met de optionele voethouder en wandhouder is de Sticklight ook binnen te plaatsen, precies waar u dat wenst. Het functionele en minimalistische ontwerp verbindt naadloos binnen met buiten en past in elke omgeving. Dankzij de drie lichtstanden, van functioneel tot sfeervol, bepaalt u de atmosfeer. Afhankelijk van de lichtintensiteit gaat de Sticklight 7-100 uur mee op een volle batterij.

Gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van een duurzame poedercoating, is de Sticklight geschikt voor zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in de kleuren Bottle Green en Oxide Red, voegt de Sticklight een unieke touch toe aan uw ruimte. Maak nu kennis met de Sticklight en laat uw omgeving stralen met een vleugje avontuur.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Sticklight zijn
  • Breedte: 9 cm.
  • Hoogte: 87 cm.
  • Lengte: 6 cm.
 • Materiaal: Aluminium
 • Kleuren:
  • Oxide rood
  • Bottle groen
 • Type lichtbron:
  • LED

 

Bestel uw gewenste Weltevree product eenvoudig online. Voor aanvullende informatie staan we u graag te woord. Voor een persoonlijke kennismaking met het product, verwelkomen wij u van harte in onze showroom. Hier kunt u het in het echt ervaren voordat u beslist.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

,

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

9 cm.

Hoogte

87 cm.

Uitvoering

Sticklight Oxide red, Sticklight Bottle green