fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Kom de Nieuwe collectie van leolux als eerste van de wereld bekijken bij De donjon

De nieuwe collectie bestaat uit: Lunetta bank, Naila bank/ hoekbank, Elli salontafel, Loggia salontafel, Patio karpet & Valleys karpet

Lunetta

Jij richt je leven in zoals jij dat wilt. En daarom kies jij voor Lunetta. Want deze bank vormt zich helemaal naar jouw wensen. Naar jouw houding en naar jouw stijl. Ontdek hoe deze bank uitersten met elkaar verenigt. Stevig en zacht, strak en los. Tegenstellingen maken het leven spannend. En ze maken Lunetta juist heerlijk ontspannend.

Naila

Naila is een programma met een verrassende, open aanblik. De zit is ietsje lager en dieper, zodat je eindeloos kunt ontspannen. En als je houdt van details, dan is dit verfijnde ontwerp van Hanne Willmann precies wat je zoekt. Het lijnenspel van Naila verrast vanuit elke kijkhoek. Overal zie je vloeiende ellipsvormen terug. Zo ontstaat een uitnodigende golfbeweging door het hele ontwerp.

Elli 

Zoek je een lekker lage salontafel, die past in een laidback lounge-interieur? Dan is Elli een perfecte optie. Prachtig vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout. Met een hoogte van 26 cm is Elli een lage tafel. Maar dat betekent niet dat hij een lage impact heeft. Want het vakmanschap waarmee deze tafel vervaardigd is trekt de aandacht meteen naar zich toe.

Loggia 

De natuur vindt altijd zijn eigen weg. De krachtige salontafel Loggia, ontworpen door Studiopepe, laat dat duidelijk zien. Want door de speciale manier waarop deze tafel is opgebouwd, speelt het karakter van het hout de hoofdrol in het ontwerp.

Patio

Dit spectaculaire karpet is een ontwerp van Studiopepe uit Milaan. Zij creëerden een visueel spel van verschillende vlakken die over elkaar heen vallen. De kleuren en patronen zetten elkaar aan het werk, met een waar spektakel als resultaat.

Valleys 

Valleys is een karpet met diepgang. Het heeft namelijk een patroon van karakteristieke ‘sleuven’ waarin de pool teruggesneden is. Zo kijk je als het ware in de verschillende lagen van het karpet.

 

LEES MEER over DE actie artikelen