fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Expositie ' Zuiderlingen'

Stap binnen in een wereld vol creativiteit bij de Leolux Select Store by Donjon. Ontdek de nieuwste expositie 'Zuiderlingen', die het samenspel tussen kunst en design viert. We openen deze expositie feestelijk met  gratis workshops. Schrijf u nu in en doe mee aan deze inspirerende ervaringen!

Beleef de expositie 'Zuiderlingen'

Ontdek de unieke atmosfeer van de Leolux Select Store by Donjon, waar de prachtige designmeubels van Leolux en Pode samenkomen met een boeiende expositie die de harmonie tussen kunst en design benadrukt.

De Leolux Select Store by Donjon biedt een unieke ervaring, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Momenteel presenteert de winkel de speciale expositie ‘Zuiderlingen’, die het samenspel tussen kunst en design viert. Deze tentoonstelling, die vier maanden zal duren, is een dynamische showcase van innovatieve kunstwerken en prachtige designmeubels.

Het Roundabout Artcenter, gevestigd binnen de Leolux Select Store by Donjon, is de perfecte omgeving voor deze tentoonstelling. Hier komen kunst en design samen en versterken elkaar. De ruimte biedt een podium voor zowel gevestigde als opkomende kunstenaars om hun werk te tonen en te delen met een breed publiek. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verscheidenheid aan creatieve expressies en de interactie tussen kunst en design ervaren.

Ontdek de wereld van harmonie tussen kunst en design bij de Leolux Select Store by Donjon en laat u betoveren door de synergie tussen deze twee prachtige disciplines.

BEZOEK DE EXPOSITIE

“Zuiderlingen”

Stap binnen in de wereld van ‘Zuiderlingen’ en laat u inspireren door de synergie van kunst en design. De expositie toont werken van Henk van Hermert, Sef Berkers, Ferdy Steger en Martijn Christians.

  • Data: 25 april 2024 tot en met 27 juli 2024
  • Locatie: Leolux Select Store by Donjon, Ekkersrijt 4040, Son
  • Toegang: Gratis

DE ‘ZUIDERLINGEN’

Henk van Hemert

De menselijke figuur fungeert als een centraal element in zijn composities, de energieke manier waarop hij een reeks figuren op het doek plaatst, weerspiegelen de relatie tussen schilderij en schilder.

Set Berkers

Elk werk is genummerd met een teller, waardoor zijn leven als één kunstwerk wordt vastgelegd. Dit archief maakt vaak deel uit van zijn tentoonstellingen. Set bereikte nummer 100.000 in september 2023.

Ferdy Steger

Kleurrijke kunstwerken die iedere dag weer anders boeien. En waar u iedere dag weer nieuwe vormen en beeltenissen in ondekt.

Martijn Christians

Geraakt en geslepen door het leven creëert en deelt Martijn Christians persoonlijke ervaringen die zorgen voor herkenning.

GRATIS SCHILDERWORKSHOP - Schrijf nu in!

Op 30 mei nodigen we u van harte uit om samen met ons de officiële opening van de expositie ‘Zuiderlingen’ te vieren. Tijdens dit bijzondere evenement heeft u de gelegenheid om de prachtige kunstwerken van diverse kunstenaars te bewonderen. Als extraatje bieden we gratis workshops aan, waarvoor u zich hieronder kunt inschrijven. Wees er echter snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 20 personen per workshop. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze inspirerende dag vol kunst en creativiteit.