fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Expositie 'Zuiderlingen'

Kunst in de Leolux Select Store by Donjon

Stap binnen in de wereld van de Leolux Select Store by Donjon en laat u betoveren door de prachtige designmeubels van Leolux en Pode. Hier worden niet alleen hoogwaardige meubelstukken tentoongesteld, maar ook een inspirerende expositie genaamd ‘Zuiderlingen’ die de harmonieuze samensmelting van kunst en design viert. Ontdek de unieke verbinding tussen uw eigen creativiteit en vakmanschap terwijl u de diverse collecties verkent en laat u inspireren door de krachtige interactie tussen kunst en design.

Expositie 'Zuiderlingen'

Maak kennis met de magie van de Leolux Select Store by Donjon, waar de prachtige designmeubels van Leolux en Pode samenkomen met een boeiende expositie die de harmonie tussen kunst en design benadrukt.

De Leolux Select Store by Donjon biedt een unieke ervaring, waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Momenteel presenteert de winkel de speciale expositie ‘Zuiderlingen’, die het samenspel tussen kunst en design viert. Deze tentoonstelling, die vier maanden zal duren, is een dynamische showcase van innovatieve kunstwerken en prachtige designmeubels. Het Roundabout Artcenter, gevestigd binnen de Leolux Select Store by Donjon, is de perfecte omgeving voor deze tentoonstelling. Hier komen kunst en design samen en versterken elkaar. De ruimte biedt een podium voor zowel gevestigde als opkomende kunstenaars om hun werk te tonen en te delen met een breed publiek. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verscheidenheid aan creatieve expressies en de interactie tussen kunst en design ervaren. Ontdek de wereld van harmonie tussen kunst en design bij de Leolux Select Store by Donjon en laat u betoveren door de synergie tussen deze twee prachtige disciplines.

BEZOEK DE EXPOSITIE

“Zuiderlingen”

De expositie ‘Zuiderlingen’ loopt van 25 april 2024 tot en met 27 july 2024. Mis het niet! Kom naar de Leolux Select Store by Donjon en laat u betoveren door de kunst van Henk van Hermert, Sef Berkers, Ferdy Steger en Martijn Christians. Locatie: Leolux Select Store by Donjon, Ekkersrijt 4040 Son. De expositie is gratis toegankelijk.

In de Leolux Select Store by Donjon wordt de synergie tussen kunst en design benadrukt, waar kunstenaars en ontwerpen elkaar inspireren en nieuwe perspectieven bieden. Kunst versterkt de esthetiek van ontwerpen, terwijl design meubelen kunstwerken praktischer en toegankelijker maken voor een breder publiek. Deze unieke omgeving biedt bezoekers een rijke en gevarieerde ervaring, waarin ze de grenzen van creativiteit kunnen verkennen.

DE ‘ZUIDERLINGEN’

Henk van Hemert

De menselijke figuur fungeert als een centraal element in zijn composities, de energieke manier waarop hij een reeks figuren op het doek plaatst, weerspiegelen de relatie tussen schilderij en schilder.

Set Berkers

Elk werk is genummerd met een teller, waardoor zijn leven als één kunstwerk wordt vastgelegd. Dit archief maakt vaak deel uit van zijn tentoonstellingen. Set bereikte nummer 100.000 in september 2023.

Ferdy Steger

Kleurrijke kunstwerken die iedere dag weer anders boeien. En waar u iedere dag weer nieuwe vormen en beeltenissen in ondekt.

Martijn Christians

Geraakt en geslepen door het leven creëert en deelt Martijn Christians persoonlijke ervaringen die zorgen voor herkenning.

GRATIS SCHILDERWORKSHOP - Schrijf nu in!

Vier 30 mei samen met ons de officiële opening van de expositie ‘Zuiderlingen’. Tijdens deze opening kunt u de van kunstwerken van diverse kunstenaars bewonderen. Er zijn gratis workshops beschikbaar waarvoor u zich hieronder kunt inschrijven. Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen is beperkt tot 20 personen per workshop.