fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Rolf Benz
Nuvola actie

Ontdek de ROLF BENZ Nuvola -
een tijdloos stuk comfort

Ervaar de moderne elegantie van de ROLF BENZ Nuvola bank met zijn prachtige vormen en veelzijdige functionaliteit. Nu met een speciale jubileumvoordeel tot 25% tot 31 maart 2025!

Rolf Benz Nuvola Jubileumvoordeel:

kies uw favoriete bekleding voor Rolf Benz NUVOLA uit meer dan 200 stoffen.

Het Rolf Benz NUVOLA comfortsysteemprogramma belichaamt grenzeloze vrijheid en nonchalante elegantie, en transformeert deze eigenschappen in een tastbaar genot. Een uitgebreid assortiment afzonderlijke elementen biedt u de mogelijkheid om al uw ideeën te realiseren in een stijlvolle ambiance. Of u nu kiest voor een ontspannend eilandopstelling, een sfeervol living landscape, of een functionele integratie met de Rolf Benz 987 tafel, Rolf Benz NUVOLA biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid waarbij alle wegen leiden naar uw persoonlijke comfort.

Profiteer nu van ons exclusieve jubileumvoordeel op stofkeuze voor Rolf Benz NUVOLA! Tot en met 31 maart 2025 kunt u uw favoriete bekleding kiezen uit een indrukwekkende selectie van meer dan 200 stoffen. En dat alles voor de prijs van de goedkoopste stof in prijsgroep 11. Een aanbod dat uw kans op een prachtig gestoffeerde Rolf Benz NUVOLA aanzienlijk vergroot.

Rolf Benz NUVOLA biedt niet alleen veelzijdige opstelmogelijkheden, maar ook de vrijheid om uw zitcomfort op maat te personaliseren. Kies tussen de zachte, optisch nonchalante stoffering van Lounge Deluxe, die een bijzonder zacht zitgevoel garandeert, of het beproefde comfort van Lounge Plus, met een rustiger zitoppervlak. Welke optie u ook kiest, elke keer dat u plaatsneemt op Rolf Benz NUVOLA, voelt u de vertrouwde warmte en geborgenheid van thuis.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en ervaar het ongekende comfort van Rolf Benz NUVOLA met onze exclusieve jubileumvoordelen op stofkeuze. Transformeer uw woonruimte tot een oase van luxe, veelzijdigheid en persoonlijk comfort. Wees er snel bij, want deze aanbieding is geldig tot 31 maart 2025!

Wacht niet langer en laat Rolf Benz NUVOLA de nieuwe standaard zetten voor uw woongenot.

Actievoorwaarden

Mis deze kans niet om te profiteren van de jubileumvoordeel op de Rolf Benz NUVOLA bank.

  • De actie is geldig op alle uitvoeringen en opstellingen van de Rolf Benz NUVOLA bank.
  • Kies uw favoriete bekleding uit meer dan 200 stoffen en betaal de prijs voor van de goedkoopste stof.
  • De actie is geldig t/m 31 maart 2025
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden