Rolf Benz Nuvola bank

5.975

Met de Rolf Benz Nuvola hebt u altijd de mogelijkheid om uzelf en uw woonstijl te veranderen. Elk los element van dit modulaire programma is zowel gekoppeld als vrijstaand inzetbaar.

Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Nuvola 196 cm in leer. De Nuvola bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

5.975

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Nuvola bank

Het maakt niet uit wat u doet: tijd doorbrengen met het gezin, vrienden en kennissen ontvangen of op uw eentje genieten van een rustig moment.

De Rolf Benz Nuvola lijkt voor uw leven gemaakt. Het royale comfortabele systeemprogramma biedt de keuze uit een grote hoeveelheid losse elementen waarmee de meest uiteenlopende flexibele opstellingen mogelijk zijn. De combinatiebank valt op door zijn ongedwongen, op internationale trends gebaseerde uiterlijk en maakt van elke woonruimte een plek waar het leven bruist – of soms ook tot rust komt.

Kenmerken

  • De Nuvola bank heeft een breedte van 196 cm.
  • Voor de zithoogte heeft u keuze uit drie hoogtes: 37, 41 en 44 cm.
  • De zitdiepte van de Nuvola bank is 67 cm. 
  • De Nuvola heeft een hoogte van 85 cm. 
  • Voor de bekleding kan worden gekozen voor leer of stof.
  • Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Nuvola 196 cm in leer. 

De Nuvola bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Categorie

Subcategorie