Welkom bij
De Donjon Meubelen Eindhoven

Prijt Meubelen sinds 1917

7 WOONWERELDEN VOL INSPIRATIE EN DESIGN

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. De collectie van de Donjon staat voor eigenzinnige design meubelen met merken waar we al generaties lang mee samenwerken. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, wandmeubels, tv kasten. Deze collectie design meubelen van de Donjon Woonburcht (Eindhoven) is samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. De winkel is ingedeeld in 7 afdelingen van elk minstens 600 vierkante meters. Onder andere: Leolux Selectstore, Rolf Benz Experience Center, Natuzzi Italia store, MOVANI, de Modernen bestaande uit o.a. Spectral, Luxaflex, Jori, de Sede, Gelderland, Montis en vele andere top designmerken.

De Donjon
Designstudio

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Wij onderscheiden ons niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Wonen is immers het meest persoonlijke wat er is. In ons bedrijf, met bijna 100 jaar ervaring als Prijt meubelen uit Eindhoven, weten we dat vooral de persoonlijke en deskundige begeleiding van u van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen. Maar tussen uw droom en de werkelijkheid willen wij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om uw wensen te realiseren.

De Donjon
Meubelboulevard
Ekkersrijt 4001
Son en Breugel (bij Eindhoven)
Telefoon: 0499 - 49 05 05
Whatsapp: 06 - 36 02 18 89
E-mail: info@donjon.nl
maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 19:30
zaterdag 09:30 - 17:00

Contact &
openingstijden

Maak het thuis blijven iets aangenamer met onze direct leverbaar collectie!

Om het thuisblijven iets aangenamer te maken hebben we een selectie gemaakt van producten die direct online te bestellen zijn en uit voorraad leverbaar zijn tegen extra leuke prijzen. Een comfortabele gezinsbank om met elkaar van een mooie film te genieten, een Weltevree pizza oven om de beste pizza’s zelf in de tuin te maken of een heerlijke relaxfauteuil om even met een goed boek tot rust te komen. Allemaal online te bestellen en binnen een week gratis thuisbezorgd.