De Sede DS-266 fauteuil

DS-266 fauteuil is dat niet een plek om te zitten of liggen – het is een hybride die het allebei mogelijk maakt. Een lichte verschuivingen in lichaamsgewicht of lichte druk op de rugleuning geven hem de juiste vorm en de gewenste voordelen.

Loading...

Beschrijving

De Sede DS-266 fauteuil

Een geometrische vorm en de eenvoudigste functies.

De Sede DS-266 verandert plotseling van stoel in een comfortabele fauteuil. DS-266 condenseert meer dan 30 jaar werk van ontwerper Stefan Heiliger tot een zeer individuele sculptuur. Een fauteuil die wordt gekenmerkt door een voorliefde voor geometrische vormen en de eenvoudigste functies. Het enige dat nodig is, is een lichte verandering in lichaamsgewicht. Zit u rechtop dan kan onmiddellijk een andere positie innemen – het parallellogram luistert compromisloos naar uw bevel. Een meesterlijk vormgegeven patchwork-look geeft deze sculpturale hybride zijn sierlijke afronding.

Kenmerken

  • De Sede fauteuil heeft een zitdiepte die tussen de 61 en 90 cm. ligt.
  • De zithoogte van de DS-266 is 43 cm.
  • De DS-266 heeft een breedte van 80 cm.
  • De hoogte van de fauteuil ligt tussen de 80 en 83 cm. naar gelang de plaatsing van de rugsteun.

 

Design: Stefan Heiliger

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw De Sede fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie