Gelderland collectie

Als Premium dealer van Gelderland, nodigen wij u uit om de moderne woonbeleving te ontdekken. Sinds de oprichting in 1936 heeft Gelderland een rijke geschiedenis in ambachtelijke meubelfabricage. Met een focus op zitcomfort, hoogwaardige afwerking en duurzaamheid, staat Gelderland synoniem voor kwaliteit.

Onze medewerkers worden regelmatig getraind in de ambachtelijke fabricage van Gelderland meubelen in de productielocatie te Culemborg. Dit stelt ons in staat om u een uitgebreid assortiment te presenteren, waarin de essentie van modern wonen tot uiting komt. Gelderland is niet alleen een meubelmerk, maar een vertegenwoordiging van de Nederlandse designgeschiedenis. Van de iconische ontwerpen van Jan des Bouvrie tot hedendaagse meesterwerken van talentvolle designers zoals Remy Meijers en Studio Truly Truly, biedt Gelderland een prachtige staalkaart van Dutch Design.

Kom naar De Donjon en ervaar de tijdloze elegantie en het ongeëvenaarde zitcomfort van de Gelderland collectie. Onze showroom is uw persoonlijke portaal naar een wereld van kwaliteitsmeubelen vervaardigd met passie en expertise. We heten u van harte welkom.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie

Resultaat 1–15 van de 30 resultaten wordt getoond