Loading...

Gelderland 10010 Prime hoekbank

Ervaar subliem comfort met de Gelderland 10010 Prime hoekbank, ontworpen door Studio Truly Truly. Het architecturale ontwerp en duurzaamheid, met herbruikbare kussens en een innovatief aluminium frame, maken deze bank een ware blikvanger. Personaliseer met diverse stoffen. Handgemaakt in Nederland. Bezoek onze Gelderland Branded Space bij De Donjon in Son.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Gelderland 10010 prime hoekbank (3-zits met 1 arm + 3-zits met hoekarm) uitgevoerd in stof. De 10010 Prime bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

11.720

Loading...

Beschrijving

Gelderland 10010 Prime hoekbank

Betreed de wereld van subliem comfort met de Gelderland 10010 Prime hoekbank, een creatie van Studio Truly Truly.

Deze bank omarmt u met een weelderige, bijna weelderige zitting, waardoor u ultiem kunt ontspannen. De armkussens steken subtiel uit over de rand van het slanke onderstel, waardoor het ontwerp een architecturaal karakter krijgt dat uw interieur verrijkt.

De Prime hoekbank belichaamt duurzaamheid. Bij de productie is er nauwgezette aandacht besteed aan het gebruik van materialen. De kussens, arm- en rugleuningen kunnen eenvoudig worden losgemaakt van het frame, waardoor ze hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Het traditionele houten frame heeft plaatsgemaakt voor duurzaam gefabriceerd aluminium, een innovatie die gebruikelijk is in de auto-industrie.

Dit herdefinieert de manier waarop we banken produceren en maakt het mogelijk om hetzelfde frame toe te passen in toekomstige ontwerpen. Hiermee gaat Gelderland verder dan traditionele duurzame materialen en zetten ze een nieuwe standaard in recycling. Bij de ontwikkeling van deze hoekbank is een groot deel van het schuim vervangen door natuurlijke veren, en maar liefst 96% van het lijmproces geëlimineerd. Dit is een waardevolle voortzetting van de duurzame tradities die diep geworteld zijn in het productieproces.

De Prime is verkrijgbaar als hoekbank, als rechte bank in talloze uitvoeringen en eveneens als loveseat. Bovendien heeft u een uitgebreide keuze aan stoffen om de bank volledig aan uw persoonlijke smaak aan te passen.

Ontdek de Gelderland Branded Space bij De Donjon op de woonboulevard Ekkersrijt in Son en ervaar de veelzijdigheid en het comfort van de Prime hoekbank zelf. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en te assisteren bij het samenstellen van uw ideale bank.

Kenmerken
 • De 10010 Prime hoekbank is samen te stellen uit diverse elementen:
  • Elementen met 1 arm
  • Elementen met 1 arm en hoekarm
 • De standaard afmetingen van de 10010 Prime bank zijn:
  • Hoogte: 78 cm.
  • Diepte: 91 cm.
  • Zitdiepte: 53 cm.
  • Zithoogte: 44 cm.
 • De 10010 Prime hoekbank kan worden uitgevoerd in diverse stof- en ledersoorten.
 • Onderstel kan worden uitgevoerd in:
  • Metalen buis, in RAL 9004 zwart gepoedercoat
  • Zwart gepoedercoated
  • RAL 7038 agaatgrijs gepoedercoat
  • RAL kleuren structuurlak (tegen meerprijs)
 • Designer:  Studio Truly Truly

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Gelderland meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Gelderland 10010 prime hoekbank (3-zits met 1 arm + 3-zits met hoekarm) uitgevoerd in stof. De 10010 Prime bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Studio Truly Truly

Diepte

91 cm.

Hoogte

78 cm.

Zithoogte

44 cm.

Zitdiepte

53 cm.