Loading...

Gelderland 6400 fauteuil

Ervaar het tijdloze comfort van de Gelderland 6400 fauteuil, een meesterwerk van Henk en Roderick Vos. Met een scala aan opstellingen, stoffen en poten om uit te kiezen, kunt u uw ideale bank creëren. Kom naar De Donjon om deze prachtige bank zelf te ervaren.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Gelderland 6400 fauteuil uitgevoerd in stof. De 6400 hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.795

Loading...

Beschrijving

Gelderland 6400 fauteuil

Stap in de wereld van tijdloos comfort met de Gelderland 6400 fauteuil, een meesterwerk van Henk en Roderick Vos. Deze fauteuil deelt het kubistische design van zijn 6400-serie metgezellen, maar omarmt tevens een onweerstaanbaar zachte uitstraling.

Comfort staat centraal in deze serie, oorspronkelijk ontworpen in 1998 door de meesterhanden van Henk en Roderick Vos. De 6400 fauteuil is een perfecte samensmelting van stijl en comfort. Zijn tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze fauteuil naadloos integreert in elke woonkamer, terwijl het ongeëvenaarde comfort een uitnodiging is om te ontspannen na een lange dag.

Net als zijn bankvariant, biedt de 6400 fauteuil een scala aan personalisatiemogelijkheden. Kies uit een uitgebreide selectie stoffen en geef de fauteuil een uniek karakter dat perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Wat de Gelderland 6400 fauteuil nog specialer maakt, is zijn Nederlandse herkomst. Met toewijding en vakmanschap vervaardigd in de Gelderland eigen fabriek in Culemborg, draagt deze fauteuil de trots van ambacht met zich mee. Dankzij de unieke stripstofferingstechniek kunt u de fauteuil zelfs laten herstofferen, waardoor hij van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Om de Gelderland 6400 fauteuil volledig te waarderen, nodigen wij u uit om deze te komen bekijken en ervaren in ons Gelderland branded space bij De Donjon op de woonboulevard Ekkersrijt in Son. Hier kunt u persoonlijk ervaren hoe deze fauteuil een unieke mix biedt van tijdloze schoonheid en ongeëvenaard comfort. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale fauteuil.

Kenmerken
 • De afmetingen van de Gelderland 6400 fauteuil zijn:
  • Breedte: 106 cm.
  • Hoogte: 76 cm.
  • Diepte: 95 cm.
  • Zithoogte: 45 cm.
  • Zitdiepte: 60 cm.
 • De 6400 fauteuil kan worden uitgevoerd in diverse stof- en ledersoorten.
 • Poten kunnen worden uitgevoerd in:
  • Aluminium gepolijst
  • Chroom mat
  • Zwart gepoedercoated (tegen meerprijs)
  • RAL kleuren (tegen meerprijs)
 • Designer:  Henk Vos & Roderick Vos

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Gelderland meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Gelderland 6400 fauteuil uitgevoerd in stof. De 6400 fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Henk Vos

Breedte

106 cm.

Diepte

95 cm.

Hoogte

76 cm.

Zitdiepte

60 cm.

Zithoogte

45 cm.