/
Montis Back me up stoel

Montis Back me up stoel

1.123

De Back me up stoel ondersteunt je in het dagelijkse leven. De vriendelijke rugleuning geeft een warm onthaal en veert zachtjes met je mee.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up stoel geheel uitgevoerd in stof. De Back me up stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 

1.123

Loading...

Beschrijving

Montis Back me up stoel

De Back me up stoel ondersteunt je in het dagelijkse leven. De vriendelijke rugleuning geeft een warm onthaal en veert zachtjes met je mee.

Precies waar nodig, biedt het hoogwaardige schuim van de zitting en de rug verrassend veel comfort. Zonder daarbij de strakke randen in de stoffering te verliezen. Ontdek deze eigentijdse stoel die unieke vormgeving en modern zitgemak samenbrengt.

Kenmerken

 • De Back me up stoel heeft de afmetingen:
  • Breedte: 48 cm.
  • Diepte: 57 cm.
  • Hoogte: 84 cm.
 • De zithoogte van de Back me up stoel is 48 cm.
 • De Back me up heeft en zitdiepte van 44 cm.
 • De Back me up stoel is te bekleden met diverse stof- en leersoorten.
  • Duostoffering is tevens mogelijk.
 • Voor het onderstel heeft u keuze uit:
  • Eiken blank mat gelakt
  • Eiken wit geolied
  • Eiken zwart carbon gebeitst
  • (tegen meerprijs) Noten mat gelakt
 • U heeft keuze uit:
  • Harde doppen voor een zachte ondergrond
  • Doppen met vilt voor een harde ondergrond.
 • Back me up chair is ook verkrijgbaar met een lagere zithoogte van 45 cm.
  • Deze versie is alleen verkrijgbaar met massief eiken zwart carbon gebeitste en massief noten mat gelakte poten.
 •  

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Montis meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up stoel geheel uitgevoerd in stof (stofgroep S20). De Back me up stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 44 × 57 × 84 cm
De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Arjan Brekveld

Breedte

48 cm.

Diepte

57 cm.

Hoogte

84 cm.

Zitdiepte

44 cm.

Zithoogte

48 cm.