/
Montis Back me up armstoel

Montis Back me up armstoel

1.505

Het comfort van de BACK ME UP Armstoel vraagt om intieme diners en openhartige besprekingen. De vriendelijke vormgeving, met zwevende armleuningen, geeft je de ruimte om net iets meer in een hoekje te zitten.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up armstoel geheel uitgevoerd in stof. De Back me up armstoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.505

Loading...

Beschrijving

Montis Back me up armstoel

Schuif aan. En laat je omarmen in luxe.

Het comfort van de BACK ME UP Armstoel vraagt om intieme diners en openhartige besprekingen. De vriendelijke vormgeving, met zwevende armleuningen, geeft je de ruimte om net iets meer in een hoekje te zitten. Beschermd, en toch met dezelfde visuele luchtigheid als de stoel. Combineer de Armstoel met haar familieleden. Samen aan één tafel voor een unieke compositie.

Kenmerken

 • De Back me up armstoel heeft de afmetingen:
  • Breedte: 56 cm.
  • Diepte: 57 cm.
  • Hoogte: 84 cm.
 • De zithoogte van de Back me up armstoel is 48 cm.
 • De Back me up armstoel heeft en zitdiepte van 44 cm.
 • De Back me up armstoel is te bekleden met diverse stof- en leersoorten.
  • Duostoffering is tevens mogelijk.
 • Voor het onderstel heeft u keuze uit:
  • Eiken blank mat gelakt
  • Eiken wit geolied
  • Eiken zwart carbon gebeitst
  • (tegen meerprijs) Noten mat gelakt
 • U heeft keuze uit:
  • Harde doppen voor een zachte ondergrond
  • Doppen met vilt voor een harde ondergrond.
 • Back me up chair is ook verkrijgbaar met een lagere zithoogte van 45 cm.
  • Deze versie is alleen verkrijgbaar met massief eiken zwart carbon gebeitste en massief noten mat gelakte poten.
 •  
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Montis meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up armstoel geheel uitgevoerd in stof (stofgroep S20). De Back me up armstoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 57 × 56 × 84 cm
De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Arian Brekveld

Breedte

56 cm.

Diepte

57 cm.

Hoogte

84 cm.

Zitdiepte

44 cm.

Zithoogte

65 cm.