Vt wonen & design beurs

Koop uw natuzzi meubel met korting

Natuzzi Italia, harmony makers

Natuzzi Italia is ‘s werelds bekendste Italiaanse lifestyle merk en biedt geavanceerde, uitzonderlijk hoogwaardige woonkameroplossingen.

Het staat voor strak, evenwichtig Italiaans design met talloze innovatieve functies en nog meer zitcomfort. Uw zitbank, fauteuil en stoelen als harmonische samenvloeiing van vormen, materialen en kleuren vervaardigd door de beste vaklui met een passie voor hun vak. Bij de Natuzzi Italia Store van De Donjon vindt u een zeer grote collectie van Natuzzi Italia. Kom langs in onze showroom, neem plaats in een meubel van Natuzzi Italia en maak u woonkamerdromen waar!

BEURSAANBIEDING
Natuzzi Italia meubel met korting

Heeft u een Natuzzi Italia meubel al een tijdje op uw verlanglijstje staan? Dan in nu het ideale moment om hem aan te schaffen. Tijdens de oktober woonmaand koopt u bij De Donjon uw Natuzzi Italia meubel namelijk met 15% korting.

Maak direct een afspraak en vermeld dat u via de VT Wonen & Design beurs komt en we gaan samen aan de slag om uw droom woonkamer te verwezenlijken!

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van 01 oktober tot en met 10 oktober 2020.
  • De actie is alleen geldig op vertoon van de VT Wonen &  Design beurs voucher.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere (lopende/leveranciers) acties.
  • De actie is niet geldig op reeds gedane aankopen en/of bestellingen.

7x Natuzzi Italia harmony bij u thuis

ICARO
designed by Maurizio Manzoni

Lichtheid in vorm wordt gecombineerd met ongeëvenaard comfort in Icaro, een modulair systeem voor het creëren van woonruimtes die voldoen aan verschillende eisen qua design, ruimte en functionaliteit.

AMALIA
designed by Bernhardt & Vella

Een oase van pure ontspanning, een perfecte mix van klassieke en moderne stijl. Met zijn simpele belijning steelt Amalia de show in elke woonkamer of slaapkamer.

CAMPUS
designed by Mauro Lipparini

Het afgemeten, elegante ontwerp van Campus is een tijdloze interpretatie van klassieke vormen.

KENDO
designed by Claudio Bellini

Een perfecte combinatie van modulariteit, vakmanschap en uitgepuurd design: door Manzoni & Tapinassi. Kendo brengt met zijn waardevolle details, uitzonderlijk comfort en geraffineerde persoonlijkheid elke ruimte tot leven.

LA SCALA
designed by Claudio Bellini

De zitbank La Scala is een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield. Het is een vakkundig meesterwerk, gekenmerkt door de lijnen langs de hele omtrek die de gecapitonneerde details en zachte kussens omranden. 

IAGO
designed by Natuzzi Design Center

Een theatrale naam voor een zitbank met een enorme visuele impact. De zitbank Iago wordt gekenmerkt door vierkante en lineaire vormen die harmoniseren met de zachtheid van de vulling voor een verrassend fraai resultaat. De bijzonder lage zitting draagt bij aan het aangename comfort van het ontwerp. 

STAN
designed by Enrique Marti

Een eenvoudige doch veelzijdige zitbank ontworpen door Enrique Marti. Past perfect in elke ruimte en bij ieder interieur. De hoofd- en voetsteun zijn afzonderlijk verstelbaar dankzij het ‘Dual Power’-mechanisme. Ongeëvenaard comfort, om heerlijk te relaxen!

Binnen 48 uur een interieurontwerp door de interieurarchitecten uit Italië

Natuzzi Italia zet alles op alles om aan de behoefte van al zijn klanten te voldoen. Daarom start het voor elke klant een gepersonaliseerd designproject op dat tot in het kleinste detail perfect moet zijn. Hiervoor begeleidt een van de ervaren Natuzzi Design professionals in de Natuzzi Italia store van De Donjon u graag door de verschillende fasen van dit designproject heen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze Natuzzi Design specialisten zodat we u online of in de showroom uitgebreid kunnen helpen. Waarna de architecten in Italië voor u aan de slag zullen gaan.

De 3D-ontwerpservice is een VOLLEDIG GRATIS service voor u als klant bij onze Natuzzi Italia store in Eindhoven. Na het verzamelen van al uw woonbehoeften krijgt u binnen twee werkdagen foto realistische renderings terugstuurt voor standaardprojecten en binnen vier werkdagen voor complexere projecten.

Het 3D Design Service Center bevindt zich in het Style Center in het Natuzzi-hoofdkantoor om maximale naleving van Natuzzi Total Living te garanderen. In Italië ontvangt het Natuzzi team van architecten alle informatie en ze werken nauw samen met onze interieurontwerpers en kleurspecialisten om uw woonruimte te ‘decoreren’ en in 48 uur een foto realistische rendering te maken.

Zie hier een aantal voorbeelden van deze fotorealistische renderingen

Previous
Next

Natuzzi Italia beleven bij De Donjon

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Als 5e generatie familiebedrijf mochten we in oktober 2017 ons honderd jarig jubileum vieren. Als bekroning op deze 100 jaar hebben we het verheugende bericht te horen gekregen dat Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging: “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” te verlenen aan de Prijt Holding BV. Een titel die we met trots zullen uitdragen. 

De Donjon onderscheidt zich niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. De collectie staat voor eigenzinnige design meubelen. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, wandmeubels, tv kasten. Deze collectie design meubelen van De Donjon is samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. 

Naast de Natuzzi store Eindhoven (aparte winkel), heeft de Donjon een Rolf Benz Experience Center. Met de volledig actuele Rolf Benz collectie. Is de Donjon een Leolux Select Store, met op loopafstand het Leolux Design Center waar we intensief mee samenwerken. Daarnaast werkt de Donjon samen met een groot scala aan (internationale) designmerken zoals Pode, Movani, Studio Henk, Arco, CS Rugs, HAY, Pastoe, EYYE, De Sede, Jori, Montis, Dock Four, Gelderland, Harvink, Spectrum, Kettnaker, Foscarini en vele anderen.

Dutch Design Week

Bezoek u tijdens de oktober woonmaand De Donjon dan kunt u tevens genieten van de Dutch Design Week presentatie van jonge ontwerpers van Koning Willem I College. Studenten van de opleiding Creatief Vakman / Ontwerpend Meubelmaker van het Koning Willem I College presenteren namelijk hun ontwerpen rondom het thema ‘Social Design’ bij Donjon van 1 oktober tot en met 1 december 2020.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel