Pode bank Colla

2.640

De Colla bank heeft een uitnodigende ontwerp dat wordt gekenmerkt door het speelse asymmetrische lijnenspel wat terug te zien is in de vormgeving, stiksels en stoffering. De bank doet hiermee denken aan de Japanse origami vouwkunst.

 

2.640

Loading...

Beschrijving

Pode bank Colla

Vind je plekje in Colla bank en omring jezelf met puur Pode-design. De Colla bank is een ontwerp van de Nederlandse designer Susanne de Graef.

Het uitnodigende ontwerp wordt gekenmerkt door het speelse geometrische lijnenspel en creëert een oase van gezellige geborgenheid in je interieur. Met heerlijke hoekjes als handelsmerk is deze bank perfect om samen op weg te kruipen of helemaal voor jezelf te claimen. Combineer de bank of loveseat met een bijpassende hocker om het zitcomfort van Colla te vergroten.

Kenmerken

  • De bank is verkrijgbaar als compacte fauteuil, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank.
  • Colla is te bekleden met een van de vele hoogwaardige stoffen uit de stoffencollectie van Pode.
  • De poten zijn uit te voeren in diverse lak- of epoxykleuren.

Design: Susanne de Graef

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten en kleuren de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. De genoemde prijs is een indicatie, van deze Pode bank in een bepaalde uitvoering. De Pode bank Colla is tevens in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Conditie

Beschikbaarheid