Loading...

Pode Colla loveseat

De Colla loveseat heeft een uitnodigende ontwerp dat wordt gekenmerkt door het speelse asymmetrische lijnenspel wat terug te zien is in de vormgeving, stiksels en stoffering. De bank doet hiermee denken aan de Japanse origami vouwkunst.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Colla loveseat stof (Beams). De Colla loveseat is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.315

Loading...

Beschrijving

Pode Colla loveseat

Vind je plekje in de Colla loveseat  en omring jezelf met puur Pode-design. De Colla loveseat is een ontwerp van de Nederlandse designer Susanne de Graef.

Colla creëert een oase van gezellige geborgenheid in je interieur. Met heerlijke hoekjes als handelsmerk is deze loveseat perfect om samen op weg te kruipen of helemaal voor jezelf te claimen. Colla is een ontwerp van de Nederlandse designer Susanne de Graef en heeft een strakke, grafische uitstraling.

Dankzij het eenvoudige, maar krachtige silhouet doet deze loveseat het perfect als stand-alone blikvanger in je interieur.

Kenmerken

 • De Colla loveseat heeft de afmetingen:
  • Breedte: 153 cm.
  • Diepte: 91 cm.
  • Hoogte: 76 cm.
  • Zithoogte: 41 cm.
 • De poten worden standaard uitgevoerd in aluminium.
  • Optioneel (tegen meerprijs): lak of epoxy

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Colla loveseat uitgevoerd in stof (Beams). De Colla loveseat is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 91 × 153 × 76 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid

Breedte

153 cm.

Diepte

91 cm.

Hoogte

76 cm.

Zithoogte

41 cm.