Pode Fold loveseat

1.950

De Fold loveseat van Pode  is pure eenvoud, bijna minimalistisch zelfs. De ‘gevouwen’ hoofdsteun van de Pode loveseat bank geeft ‘m een volstrekt eigen uitstraling en het comfort is bij de ontwikkelaars van Pode natuurlijk in vertrouwde handen.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pode loveseat, uitgevoerd in stof. De Fold loveseat is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. 

1.950

Loading...

Beschrijving

Pode Fold loveseat

De loveseat Pode FOLD van Roderick Vos is pure eenvoud, bijna minimalistisch zelfs.

De ‘gevouwen’ hoofdsteun van de Pode Fold loveseat geeft ‘m een volstrekt eigen uitstraling en het comfort is bij de ontwikkelaars van Pode natuurlijk in vertrouwde handen. De naam Fold komt niet uit de lucht vallen. De bekledingsstof wordt zoveel mogelijk gevouwen. Door het minimum aan naden krijgen de karakteristieke en krachtige vormen alle aandacht.

Kenmerken

  • De Fold heeft een breedte van 135 cm.
  • De hoogte van de Fold loveseat is 77 cm.
  • De loveseat heeft een diepte van 90 cm.
  • De zithoogte van de loveseat is 45 cm.
    • De zithoogte is optioneel met 2 cm. te verhogen.
  • Fold van Pode is te bekleden in diverse stof- en leersoorten.
  • Het onderstel wordt standaard geleverd in gepolijst aluminium.

Design: Roderick Vos

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Pode loveseat helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pode loveseat, uitgevoerd in stof. De Fold hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Zithoogte

45 cm.