Rolf Benz 650 eetkamerstoel

562

Rolf Benz 650 is een eetkamerstoel gebaseerd op de meubelklassiekers van weleer. Met elegante vormgeving en geraffineerde poten van massief hout of metaal.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamerstoel 650 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

562

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz 650 eetkamerstoel

Het ontwerp van de eetkamerstoel 650 is gebaseerd op het idee van 2 houten schalen die als een hand in elkaar grijpen. De Rolf Benz 650 eetkamerstoel is hierdoor een elegante stoel met een heel eigen gezicht.

De Rolf Benz 650 is een elegante stoelenfamilie met een uitzonderlijk aanpassingsvermogen, waarbij vorm en functie hand in hand gaan. En dat in de waarste zin van het woord, want het design is geïnspireerd door twee handen die in elkaar grijpen. De mooi gevormde houten schalen van naar keuze eiken of notenhout zorgen voor een optimaal zitcomfort en rusten naar gelang de wensen van de klant  op een in dezelfde houtsoort uitgevoerd onderstel met ovale poten of op een bevallig, hoekig onderstel van stalen buis.

Wanneer u zich door uw eigen interieur én smaak laat inspireren, kunt u een prachtige eetkamerstoel ontwerpen die bestaat uit de optimale combinatie voor poten, zitschaal en bekleding.

Kenmerken

  • De eetkamerstoel is er in vele verschillende variaties
  • Voor het onderstel van de stoel heeft u keuze uit:
    • Poten van massief hout in eikenhout (2 kleuren) of Amerikaans noten
    • Poten van metaal: verfijnde ronde metalen buis in umbragrijs, verkeerszwart of glanzend verchroomd.
  • De rugschaal van de stoel is te verkrijgen in 2 kleuren eiken of noten fineer
  • De stoel heel optioneel een kussen. De kan worden geleverd in verschillende kleuren stof, kunstleer of met vaste stoffering uit de Rolf Benz collectie.
  • De zithoogte van de stoel is 45 cm.
  • De eetkamerstoel heeft en zitdiepte van 45 cm.

Design: Formstelle in samenwerking met Rex Kralj.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz eetkamerstoel 650 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie