Rolf Benz hoekbank Ego

Onze klassieker met een nieuwe look & feel

Het Rolf Benz Ego bankenprogramma is duidelijk toegespitst op het belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Ego hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz hoekbank Ego

De Rolf Benz Ego is duidelijk toegespitst op het  belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend.

Het Ego bankenprogramma biedt u de  keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoeringen, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Daarnaast is er een enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen. Hierdoor wordt uw bank gegarandeerd een uniek exem-plaar. Van klein appartement tot royale loft: de Rolf Benz Ego biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.

Puristisch en rechtlijnig

Met de Rolf Benz Ego Type G kiest u voor een klassiek ontwerp. Opvallend zijn de rechte  zijelementen met de daartussen geplaatste rugleuning. Ontdek de enorme verscheidenheid van de Rolf Benz Ego Type G als wooneiland of als klassieke losse bank. Type G heeft een zeer  ruime keuze aan zijelementen. De breedte daarvan heeft een bepalende invloed op de totale  afmetingen van de bank en kan voor kleinere ruimtes ook ruimtebesparend gekozen worden.

Modern en elegant

Met de Rolf Benz Ego Type F geeft u de voorkeur aan zitcomfort op een onmiskenbaar  moderne en elegante bank. De bijzondere kenmerken van dit basismodel zijn de boven de  armleuningen zichtbare rug en de gevormde zijelementen. Ook bij dit designtype heeft u de  beschikking over de meest uiteenlopende combinatiemodellen en de grote verscheidenheid van het Rolf Benz Ego concept.

Kenmerken

  • De Ego bank is er in drie zithoogtes: 43 cm, 45 cm of 47 cm
  • De opties voor de zitdiepte van de bank zijn 52 cm, 55 cm, 59 cm of 62 cm

Design: Edgar Reuter

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Ego hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Merk

Categorie

Subcategorie

designer

Edgar Reuters