Rolf Benz Ego bank

5.556

De EGO is de klassieker van Rolf Benz met een nieuwe look&feel. Het bankenprogramma is duidelijk toegespitst op het belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend.

Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz EGO 146 cm in stof (14). De EGO bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

5.556

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Ego bank

De klassieker van Rolf Benz met een nieuwe look&feel.
De Rolf Benz Ego is duidelijk toegespitst op het  belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend.

De Rolf Benz EGO is duidelijk toegespitst op het  belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend. U heeft de keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoeringen, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen wordt uw bank gegarandeerd een uniek exem-plaar. Kies geheel volgens uw persoonlijke smaak voor een van beide Rolf Benz EGO  basisvormen, Type G of Type F. Van klein  appartement tot royale loft: de Rolf Benz EGO biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.

Puristisch en rechtlijnig

Met de Rolf Benz Ego Type G kiest u voor een klassiek ontwerp. Opvallend zijn de rechte  zijelementen met de daartussen geplaatste rugleuning. Ontdek de enorme verscheidenheid van de Rolf Benz Ego Type G als wooneiland of als klassieke losse bank. Type G heeft een zeer  ruime keuze aan zijelementen. De breedte daarvan heeft een bepalende invloed op de totale  afmetingen van de bank en kan voor kleinere ruimtes ook ruimtebesparend gekozen worden.

Modern en elegant

Met de Rolf Benz Ego Type F geeft u de voorkeur aan zitcomfort op een onmiskenbaar  moderne en elegante bank. De bijzondere kenmerken van dit basismodel zijn de boven de  armleuningen zichtbare rug en de gevormde zijelementen. Ook bij dit designtype heeft u de  beschikking over de meest uiteenlopende combinatiemodellen en de grote verscheidenheid van het Rolf Benz Ego concept.

Kenmerken

  • De Ego bank is er in drie zithoogtes: 43 cm, 45 cm of 47 cm
  • De opties voor de zitdiepte van de bank zijn 52 cm, 55 cm, 59 cm of 62 cm
  • Design: Edgar Reuter
  • Actie stof: alle stoffen verkrijgbaar in prijsgroep 14/

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz EGO 146 cm in stof (14). De EGO bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie