Rolf Benz karpet 7040 Puntino

2.914

Het tapijt Rolf Benz Puntino brengt discrete accenten aan in uw woonruimte. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 7040 Puntino karpet uitgevoerd in de afmeting 170 x 240 cm. De karpet is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 

2.914

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz karpet 7040 Puntino

Het tapijt Rolf Benz Puntino brengt discrete accenten aan.

Het is verkrijgbaar in zes gedegen melange-tinten en zorgt voor een aangename, rustgevende sfeer. Elke tint bestaat uit drie fijn op elkaar afgestemde garenkleuren.

Onweerstaanbaar weerbaar

De mooiste hotellobby’s bruisen van leven: hier komt iedereen aan, hier ontmoeten mensen uit de hele wereld elkaar, van hieruit vertrekt men ook weer. Rolf Benz tapijten van hardtwist-garen vormen de perfecte basis voor dit bedrijvige, nooit rustende en actieve leven. Het sterk gedraaide garen verleent de tapijten een robuuste kwaliteit, maakt ze bijzonder slijtvast en zorgt voor een zeer hoog loopcomfort. Wat tapijten in openbare ruimten ook moeten zijn: onderhoudsvriendelijk en blijvend mooi. Allemaal eigenschappen die perfect passen bij deze Rolf Benz tapijten.

Bij u helemaal thuis

Rolf Benz tapijten van hardtwist-garen hoeven niet per se in de publieke belangstelling te staan. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor bij u thuis, want ook hier wordt de hoogwaardige verwerking van een technisch geavanceerd tapijt gewaardeerd. De tapijten worden met de hand van zuiver scheerwol gemaakt. De wol is van nature heel sterk en vuilafstotend. Dat maakt de tapijten bijzonder duurzaam – ideaal bijvoorbeeld voor de eethoek.

Kenmerken

  • Alle tapijten zijn in rechthoekige en in ronde vorm met verschillende afmetingen verkrijgbaar:
    • Vierkant: 180 x 180 cm, 200 x 200 cm, 235 x 235 cm of 250 x 250 cm.
    • Rechthoek: 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 300 cm of 250 x 350 cm
    • Rond: Ø 200 cm of Ø 250 cm.
  • Voor het karpet zijn eventueel ook speciale afmetingen mogelijk.

Design: Rolf Benz Design Team

Meer informatie over het Rolf Benz 7040 Puntino karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Hierboven vindt u een prijsindicatieven de ROLF BENZ 7040 karpet in 170 x 240 cm. is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie