Rolf Benz karpet 7230 Elementi

Rolf Benz karpet 7230 Elementi

U wenst meer ruimte voor de verwezenlijking van uw ideeën – en dat tot in de details? Het puristische design van de Rolf Benz Elementi geeft u de vrijheid uw individuele stijl een elegante basis te geven.

Meer informatie over het Rolf Benz 7230 Elementi karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz karpet 7230 Elementi

U wenst meer ruimte voor de verwezenlijking van uw ideeën – en dat tot in de details? Het puristische design van de Rolf Benz Elementi geeft u de vrijheid uw individuele stijl een elegante basis te geven.

4 structuren, 11 standaardafmetingen of zelfs afmetingen op verzoek laten zich bij dit tapijtconcept combineren. Bij drie van de vier structuren kunt u kiezen uit alle standaardkleuren. Het kleurenpalet varieert hier van fraaie natuurkleuren tot elegante donkere schakeringen. De structuur velours is leverbaar in 8 speciale kleuren: van crème en goud tot koperbruin en zilvergrijs.

Tapijten met de beste eigenschappen uit de natuur

Zuiver scheerwol is altijd de nieuwe, van een levend dier afkomstige wol en daarmee een hernieuwbare grondstof. De bijzonder duurzame natuurvezel overtuigt ook door eigenschappen die typisch zijn voor een hoogwaardig tapijt. Scheerwol is vuilafstotend, elastisch, geluidsisolerend en neemt in tegenstelling tot kunstvezels nauwelijks geuren op. Om die redenen zorgen Rolf Benz tapijten van scheerwol voor een bijzonder aangenaam kamerklimaat. Ze zijn geschikt voor elke woonruimte en passen bij elke inrichtingsstijl.

Natuurlijk handgetuft

Rolf Benz tapijten van scheerwol zijn stuk voor stuk uniek. Bij deze getufte tapijten schieten tapijtwevers het poolgaren met behulp van een garenpistool handmatig door onderliggend weefsel. Kies uw favoriete tapijt uit verschillende designs en talloze kleuren. Alle tapijten zijn in diverse standaardafmetingen en ook op maat gemaakt verkrijgbaar.

Kenmerken

  • Alle tapijten zijn in rechthoekige en in ronde vorm met verschillende afmetingen verkrijgbaar:
    • Vierkant: 180 x 180 cm, 200 x 200 cm, 235 x 235 cm of 250 x 250 cm.
    • Rechthoek: 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 300 cm of 250 x 350 cm
    • Rond: Ø 200 cm of Ø 250 cm.
  • Voor het karpet zijn eventueel ook speciale afmetingen mogelijk.
Design: Bettina Hermann
Meer informatie over het Rolf Benz 7150 Cuneo karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie