Rolf Benz karpet 7320 Diviso

Rolf Benz karpet 7320 Diviso

Ondanks zijn ongecompliceerde soberheid is de Rolf Benz Diviso een echte blikvanger – en zorgt hij voor gezelligheid in elke woonruimte.

Meer informatie over het Rolf Benz 7320 Diviso karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz karpet 7320 Diviso

Ondanks zijn ongecompliceerde soberheid is de Rolf Benz Diviso een echte blikvanger – en zorgt hij voor gezelligheid in elke woonruimte. De contrasterende structuren van het glad geschoren velours en licht aangeschoren lussenpatroon geven het tapijt zijn tweekleurigheid en creëren een elegant melange-effect.

Natuurlijk voor thuis

Goed voor het milieu: TENCEL® is een lyocell-vezel op natuurlijke basis en wordt gemaakt van eucalyptushout uit duurzaam beheerde plantages. De hoeveelheid water die bij de vervaardiging van TENCEL® wordt verbruikt, is slechts een fractie van de hoeveelheid water die nodig is voor de productie van kunstvezels.

Goed voor in huis: de natuurlijke vezels hebben een extreem glad oppervlak en voelen zijdeachtig aan, zijn net zo warm als schapenwol, zijn verkoelend als linnen en absorberen sterker dan katoen.

De perfecte vezel voor Rolf Benz karpetten

Tot nu toe konden natuurlijke cellulosevezels niet bij tapijten worden toegepast, omdat deze te fijn en te kort zijn. Het TENCEL®-garen gebruikt bij deze Rolf Benz tapijten heeft een grotere diameter en langere vezels. Ten opzichte van synthetische vezels onderscheidt het TENCEL®-garen zich door een hoge vochtopname en -afgifte en zorgt daardoor voor een evenwichtig kamerklimaat. De natuurlijke, niet voelbare vezelvochtigheid voorkomt elektrostatische oplading.

Kenmerken

  • De Rolf Benz Diviso is verkrijgbaar in 9 kleuren.
  • Alle tapijten zijn in rechthoekige en in ronde vorm met verschillende afmetingen verkrijgbaar:
    • Vierkant: 180 x 180 cm, 200 x 200 cm, 235 x 235 cm of 250 x 250 cm.
    • Rechthoek: 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 300 cm of 250 x 350 cm
    • Rond: Ø 200 cm of Ø 250 cm.
  • Voor het karpet zijn eventueel ook speciale afmetingen mogelijk.
Design: Rolf Benz Design Team
Meer informatie over het Rolf Benz 7320 Diviso karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie