Rolf Benz karpet 7360 Tela

Rolf Benz karpet 7360 Tela

Het tapijt Rolf Benz Tela onderscheidt zich vooral door zijn opvallende gevlochten uiterlijk. Zijn kunstzinnige patroon ontstaat door de combinatie van drie weefselstructuren: glad geschoren velours, aangeschoren lussen en gesloten lussen.

Meer informatie over het Rolf Benz 7360 Tela karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz karpet 7360 Tela

Het tapijt Rolf Benz Tela onderscheidt zich vooral door zijn opvallende gevlochten uiterlijk. Zijn kunstzinnige patroon ontstaat door de combinatie van drie weefselstructuren: glad geschoren velours, aangeschoren lussen en gesloten lussen. Deze visuele spanning is in contrast met grotere, rustige vlakken en zorgt zo toch voor een bijzonder harmonisch accent in uw woonruimte.

Goed voor het milieu: TENCEL® is een lyocell-vezel op natuurlijke basis. De vezel isvan eucalyptushout uit duurzaam beheerde plantages. De hoeveelheid water die bij de vervaardiging van TENCEL® wordt verbruikt, is slechts een fractie van de hoeveelheid water die nodig is voor de productie van kunstvezels. Goed voor in huis: de natuurlijke vezels hebben een extreem glad oppervlak en voelen zijdeachtig aan, zijn net zo warm als schapenwol, zijn verkoelend als linnen en absorberen sterker dan katoen.

De perfecte vezel voor Rolf Benz tapijten

Tot nu toe konden natuurlijke cellulosevezels niet bij tapijten worden toegepast, omdat deze te fijn en te kort zijn. Het TENCEL®-garen dat voor deze Rolf Benz tapijten wordt gebruikt, heeft een grotere diameter en langere vezels. Ten opzichte van synthetische vezels onderscheidt het TENCEL®-garen zich door een hoge vochtopname en -afgifte en zorgt daardoor voor een evenwichtig kamerklimaat. De natuurlijke, niet voelbare vezelvochtigheid voorkomt elektrostatische oplading.

Kenmerken

  • De tapijten zijn leverbaar in vierkante, rechthoekige en ronde standaardafmetingen.
  • Voor het karpet zijn eventueel ook speciale afmetingen mogelijk.
  • De 7360 karpetten overtuigen door hun briljante en zeer expressieve kleuren.
Design: Rolf Benz Design Team
Meer informatie over het Rolf Benz 7360 Tela karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie