Spectrum slaapbank BR 02

Door de heldere constructie en tijdloze vormtaal is dit ontwerp gemaakt om generaties te overstijgen! Door een eenvoudige handeling kan de bank omgebouwd worden tot éénpersoons-slaapbank, ideaal om een extra slaapplek te creëren.

Loading...

Beschrijving

Spectrum slaapbank BR 02

Designicoon en eye opener: de BR 02 slaapbank van Martin Visser. In 1960 ontworpen en sindsdien nog geen dag uit productie geweest. Door de heldere constructie en tijdloze vormtaal is dit ontwerp gemaakt om generaties te overstijgen! Door een eenvoudige handeling kan de bank omgebouwd worden tot éénpersoons-slaapbank, ideaal om een extra slaapplek te creëren.

De BR 02 bank heeft een rond buisframe, mat verchroomd of zwart geëpoxeerd, en vele mogelijkheden in de stoffering. Door de strakke vormen van het ontwerp adviseren wij een rekbare stof zoals wol, hiermee komt de vorm het beste tot zijn recht. De bank kan ook bekleed worden met leer. Omdat leer niet elastisch is ontstaat er ruimte in de bekleding. Daar waar een elastische stof weer terug komt in zijn oorspronkelijke vorm, kan er bij leer plooivorming ontstaan.

De BR 02 slaapbank ademt duurzaamheid: nu recycling een steeds groter thema in de (ontwerp)wereld is, blijkt Martin Visser een echte voorloper te zijn geweest. Door de losse elementen kan de slaapbank makkelijk opnieuw worden gestoffeerd.

Kenmerken

  • De afmeting van de slaapbank zijn 192 x 82 x 70 cm (BxDxH)
  • De zithoogte van de BR 02 is 40 cm.
  • Voor het frame heeft u de keuze uit: mat verchroomd of zwart epoxy.
  • Voor de stoffering van de slaapbank zijn verschillende stof- en leersoorten mogelijk.

Design: Martin Visser

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Spectrum slaapbank BR 02 is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie