Studio HENK header

STUDIO HENK

GEÏNSPIREERD DOOR DAGELIJKSE MOMENTEN MAAKT STUDIO HENK MEUBELS VOOR ELKE DAG.

Het Amsterdamse ontwerpbureaus Studio HENK zag in 2013 het levenslicht. De twee broers – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke – richtten het bedrijf op met de visie dat designmeubels niet alleen mooi, maar ook praktisch moeten zijn. Ze besloten daarom een collectie meubelen voor elke dag te ontwerpen.

De collectie van Studio HENK bestaat onder ander uit eetkamerstoelen, eetkamertafels en banken die je aan je eetkamertafel kunt schuiven. Deze meubelen worden vervaardigd met de grootste precisie en vakmanschap. Hierbij wordt alleen gewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. Door de grote variatie aan afwerkingen, kleuren, frames en stofferingen zijn er grenzeloze combinaties te maken. Dit zorgt ervoor dat u een uniek meubel krijgt dat past bij ieder interieur of projectinrichting.

De missie van Studio HENK: het ontwerpen van tijdloze meubelen die een leven lang meegaan. Kom naar de showroom van De Donjon op Meubelplein Ekkersrijt te Eindhoven voor meer informatie over Studio HENK.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie