Jori header

Jori: innovatief zitcomfort sinds 1963

Sinds 1963 specialiseert JORI zich in hoogwaardige, hedendaagse zitmeubelen met innovatief zitcomfort. Volgens de filosofie van het Belgische bedrijf zijn de meest vooruitstrevende technologie en het modernste design pas belangrijk als ze volkomen ten dienste staan aan het perfecte zitcomfort. Juan Jorion, president van JORI zegt hierover: ʻOp regelmatige tijdstippen komen we samen met de designers. Ik luister naar hun vernieuwende ideeën. Als er één bovenuit steekt, dan ontwikkelen we het. Op die manier is bijvoorbeeld de unieke JORI relax- fauteuil ontstaanʼ. 

Zo groeide JORI uit tot wat het vandaag is : één van de meest innoverende producenten van hoogwaardige, lederen design- zitmeubelen ter wereld. Bezoek de Donjon en ontdekt de mooie zitmeubelen van Jori. 

Lees meer over Jori >>

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Toont alle 11 resultaten

Jori

Het perfecte zitcomfort met een meubel van Jori

Een zetel moet uitnodigen, verwelkomen, je omarmen en ontspannen, je vanzelfsprekend comfort schenken en je doen wegdromen. Hij moet uit de meest natuurlijke materialen vervaardigd zijn om zo heerlijk mogelijk aan te voelen. Hij moet je meedragen in zorgeloosheid. Hij moet je een gevoel van wellness schenken. Dat is de signatuur van JORI.

De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

Waarom klanten voor JORI kiezen?

  • Innovatief zitcomfort. De essentie van elk zitmeubel is en blijft zitcomfort. En laat dat nu JORI’s belangrijkste troef zijn. Sinds meer dan 50 jaar focust JORI op het ontwerp en de productie van absoluut zitcomfort.
  • Tijdloze stijl. In snel veranderende tijden streeft JORI naar tijdloze vormgeving en klasse. Je koopt immers niet elke dag een nieuwe zitmeubel. Elk nieuw model wordt weloverwogen ontworpen, bijgeschaafd en verheven tot tijdloze elegantie. Want wat tijdloos is, is ook duurzaam.
  • Gewaarborgde kwaliteit. De beste grondstoffen en fijnste materialen, de nieuwste technieken en de meesterlijke hand van onze vaklui vormen het recept voor de hoogste kwaliteit. Want kwaliteit is de kern van het JORI-DNA. Om onze strengste eisen kracht bij te zetten wordt bovendien elke zetel na productie grondig en zorgzaam voor u gecontroleerd.
  • Belgisch vakmanschap. Traditioneel vakmanschap en uitstekende materiaalkennis vormen de basis van het JORI succes. Want het verwerken van de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen gebeurt door ervaren vakmensen die met passie en liefde voor hun vak. Uw zitmeubel wordt volledig op maat gemaakt in één de Belgische ateliers. Met als streefdoel compromisloze kwaliteit.

Nieuw! JORI Configurator

Laat u inspireren door het JORI-aanbod en ontdek het design dat perfect past in uw interieur. Met de handige 3D-configurator kunt u uw zitmeubel helemaal naar uw wensen samenstellen en visualiseren, door kleuren, materialen, elementen en opties op elkaar af te stemmen. Uw sofa, uw relaxzetel, uw zetel, uw stoelen, uw tafel, uw interior accessories, net zoals jij ze wil.