Jori Fuga fauteuil

De Fuga zetel nodigt uit voor een goed gesprek.

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Jori Fuga fauteuil

De Fuga zetel nodigt uit voor een goed gesprek.

De fijn gesculpteerde flanken omarmen je op de meest aangename manier tijdens lange conversaties. Een sublieme fauteuil, minutieus afgewerkt en groots qua comfort.

De design fauteuil FUGA is de eerste creatie van Nederlands designer Frans Schrofer voor JORI en vertaalt sober design en puur vakmanschap in een uitgesproken elegant silhouet.

De fauteuil FUGA lijkt uit één stuk gesneden. Zijn coconvorm brengt de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Het model is ontworpen en verzorgd tot in elk detail. Het compacte kuipdesign is ongetwijfeld af te leiden uit Schrofer’s passie voor de racesport en frameconstructie. Het design werkt bijzonder omsluitend, waarmee FUGA uitnodigt om zich veilig en comfortabel in zijn contouren te nestelen.

De dunne gebeeldhouwde flanken die aansluiten op een elegant gebombeerde rugpartij en de sierlijk fijne poten, plaatsen het model op een bijzonder design voetstuk. Door de optionele hoge- en lage rugvariaties en het sierlijk voetbankje, biedt de fauteuil FUGA een opvallende eenzit variant in elk interieur. In combi-leder/stof bekleding oogt FUGA heel geraffineerd, maar ook een uni-afwerking in soepel leder of prachtige stof begeleiden het design met klasse. Een dubbele, samengestikte bies maakt het helemaal af.

Kenmerken

  • De afmetingen van de Fuga fauteuil zijn:
    • Breedte: 70 cm.
    • Diepte: 76 of 78 cm.
    • Hoogte: 80 of 98 cm.
  • De zithoogte van de fauteuil is 50 cm.
  • De Time-out heeft een zitdiepte van 48 cm.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Jori fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

De fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Zitdiepte

48 cm.

Zithoogte

50 cm.

Breedte

70 cm.

Diepte

76 cm., 78 cm.

Hoogte

80 cm., 98 cm.