Jori Brainbuilder fauteuil

De Jori Brainbuilder relaxfauteuil garandeert u een rusthouding waarbij elke spier in uw lichaam zich totaal ontspant. Synchroon en traploos verstelbaar. U ziet hier de Jori Brainbuilder fauteuil in het stof.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Brainbuilder fauteuil uitgevoerd in stof. met standaard opties. De Brainbuilder fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemenof bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Jori Brainbuilder fauteuil

Zitcomfort uit JORIs onderbuik. Deze hoogprofielrelax- en ligzetel is uitermate genereus voor lichaam en ziel. Biedt het summum van meer dan 50 jaar ontwikkeling. De integraal zwarte uitvoering wordt geliefd door menig designliefhebber. Met zijn looks zet deze relax de puntjes op de i van uw interieur.

Vandaag blijft de JORI relax – dankzij zijn gepatenteerd comfortmechanisme – nog steeds een unieke speler op de markt. Absolute mijlpalen die nog steeds deel uitmaken van het productgamma zijn de relaxzetels Yoga, Symphony, Brainbuilder en Mensana, uit de hand van designers zoals Jean-Pierre Audebert (F) en Verhaert New Products & Services (B). Om de 50ste verjaardag van JORI’s icoonproduct feestelijk in te kaderen, introduceerde JORI een speciale editie van relaxicoon Brainbuilder en broertje Square en net zoals alle relax edities in verschillende maten beschikbaar. Het gaat om een subtiele versie van beide modellen met discreet mat zwarte voet en gesculpteerde mat zwarte armleggers.

Kenmerken

 • Brainbuilder relaxfauteuil is beschikbaar in mono-move en multi-move.
 • De Jori fauteuil is beschikbaar in 3 maten : mini, medi en maxi.
  • Alleen relaxzetel medi beschikbaar met zithoogte + 4 cm.
 • Leverbaar in leder, stof of microvezel; bij bekleding in stof of microvezel hendel altijd in leder.
 • Frame : stalen mechanisme.
 • Keuze voeten en armleggers : alu of gelakt. Keuze tussen verschillende licht gestructureerde JORI standaardlakken.
 • Opties:
  • Armleggers beschikbaar in alternatieve bekleding en/of kleur dan de relaxzetel.
  • Multi-move versie steeds met geïntegreerde verstelbare hoofdsteun.
  • Mono-move versie : motor met infraroodbediening.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Jori fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

, ,

Beschikbaarheid

Conditie