Montis Back me up two stoel

Deze ingetogen blikvanger weet subtiel de ogen op haar te richten. Romantisch tegen elkaar aan, of iets formeler uit elkaar: het ruime zitvlak met lichtomhelzende rug biedt ongekende ondersteuning

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up two stoel geheel uitgevoerd in stof. De Back me up two stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.308

Loading...

Beschrijving

Montis Back me up two stoel

De vernieuwende vormgeving van de BACK ME UP Two daagt je uit.

Deze ingetogen blikvanger weet subtiel de ogen op haar te richten. Romantisch tegen elkaar aan, of iets formeler uit elkaar: het ruime zitvlak met lichtomhelzende rug biedt ongekende ondersteuning. Benadruk de grafische vormgeving met een luxe ton-sur-ton bekleding. De Back Me Up Two prikkelt en verbindt.

Kenmerken

 • De Back me up two stoel heeft de afmetingen:
  • Breedte: 105 cm.
  • Diepte: 57 cm.
  • Hoogte: 84 cm.
 • De zithoogte van de Back me up two stoel is 48 cm.
 • De Back me up two stoel heeft en zitdiepte van 44 cm.
 • De Back me up two stoel is te bekleden met diverse stof- en leersoorten.
  • Duostoffering is tevens mogelijk.
 • Voor het onderstel heeft u keuze uit:
  • Eiken blank mat gelakt
  • Eiken wit geolied
  • Eiken zwart carbon gebeitst
  • (tegen meerprijs) Noten mat gelakt
 • U heeft keuze uit:
  • Harde doppen voor een zachte ondergrond
  • Doppen met vilt voor een harde ondergrond.
 •  
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Montis meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Back me up two stoel geheel uitgevoerd in stof (stofgroep S20). De Back me up two stoel is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 57 × 105 × 84 cm
De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

, ,

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Arian Brekveld

Breedte

105 cm.

Diepte

57 cm.

Hoogte

84 cm.

Zitdiepte

44 cm.

Zithoogte

48 cm.