Rolf Benz dressboy 908

430

De nieuwe Rolf Benz 908 verbindt schoonheid met functionaliteit. Speelse luchtigheid, grafische uitstraling en maximale functionaliteit kenmerken deze dressboy.

430

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz dressboy 908

Speelse luchtigheid, grafische uitstraling en maximale functionaliteit. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe dressboy Rolf Benz 908. Deze verbindt schoonheid met functionaliteit.

“Deze flexibele dressboy is geïnspireerd op de schetsen van Pablo Picasso” verklaren Florian Kallus en Sebastian Schneider van Designstudio kaschkasch uit Keulen. Met dit ontwerp willen wij een kunstzinnige vibe in het interieur brengen. Een simpele stalen buis wordt een product met eindeloze mogelijkheden”.  Rolf Benz 908 is een houder voor plaids, kleding of tassen. Als hij niet wordt gebruikt, is het een mooi esthetisch object. Hij staat op een stevige sokkel en kan in verschillende ruimtes in huis worden ingezet. Rolf Benz 908 bestaat uit een stalen frame dat met een poedercoating is uitgevoerd in kleuren zwart, umbragrijs of Maronne metallic. Het is de perfecte aanvulling voor iedere lifestyle.

Kenmerken

  • De hoogte van de 908 is 160 cm.
  • De sokkel heeft een afmeting van 250 x 250 x 50 mm.
  • De dressboy is gemaakt van staal.
  • Rolf Benz 908 is verkrijgbaar in de kleuren: RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of Maronne metallic.

Design: kaschkasch

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de juiste uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

Hierboven vindt u het meubel in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz 908 dressboy is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie