Rolf Benz Plura bank

Met de Rolf Benz Plura bank reikt u alle mogelijkheden aan om precies zo te leven zoals u wenst. Of u nu rechtop wilt zitten, ontspannen relaxen of heerlijk slapen; in een handomdraai zet u deze multifunctionele bank in uw favoriete positie.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Plura bank 186 cm in leer.  De Plura bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Plura bank

De nieuwe definitie van vrijheid. De Rolf Benz Plura bank reikt u alle mogelijkheden aan om precies zo te leven zoals u wenst.

Of u nu rechtop wilt zitten, ontspannen relaxen of heerlijk slapen – in een handomdraai zet u deze multifunctionele bank in uw favoriete positie. Diverse elementen en uitvoeringen geven u alle vrijheid om de Rolf Benz Plura geheel naar eigen inzicht aan te passen. De zachte bekleding met een door lijnen geaccentueerd design staat bij de Rolf Benz Plura in een charmant contrast met het metalen frame uit strakke lijnen. Afhankelijk van uw stijl en uw designvoorkeur is dit naar keuze zilverkleurig of zwart gelakt, of glanzend verchroomd. Liefdevol verwerkte siernaden benadrukken de hoogwaardige kwaliteit van de bank. Met de drie verschillende zithoogten is de bank geheel op uw ergonomische wensen af te stellen is.

De Rolf Benz Plura past zich altijd aan uw comfortwensen aan. Dat is mogelijk dankzij het afneembare zijelement, de draaibare zitting en de traploos naar achteren en boven toe verstelbare rugleuning. Of het nu gaat om zitten, loungen, relaxen of slapen – uw spontaniteit is niet aan grenzen gebonden. Als u de rug naar boven klapt, verandert de Rolf Benz Plura in een fauteuil met hoge rugleuning. Klapt u het zij-element neer en draait u de zitting, dan wordt de Rolf Benz Plura een comfortabele longchair.

Zijn veelzijdige functionaliteit van de Rolf Benz Plura komt vooral ook tot uiting als compacte vrij staande bank met twee apart instelbare zit- en lig posities. De losse, lage kussens voor optimaal comfort bij de rug kunnen bij de Rolf Benz Plura desgewenst ook een andere stoffering dan de bank bekleding krijgen. Zo ontstaat bijvoorbeeld een moderne mix van materialen uit leer en stof.

Kenmerken

  • De breedte van de bank is 186 cm.
  • De Plura bank is verkrijgbaar in de zithoogtes 41, 43 of 45 cm
  • De zitdiepte van de bank is 47 cm

Design: Beck Design

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Plura bank 186 cm in leer. 

De Plura bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Norbert Beck