VERLICHTING

Verlichting is in eerste instantie praktisch, maar daarnaast geeft verlichting sfeer en warmte aan uw interieur. Bent u op zoek naar een moderne tafellamp of wellicht een bijzondere eyecatcher aan het plafond? Bij De Donjon kunt u terecht voor een mooie collectie aan verlichting, in vele verschillende stijlen. Bekijk onze uitgebreide keuze aan hanglampen, vloerlamp, tafellampen en wandlampen nu online of bezoek de showroom van De Donjon.

PASSENDE VERLICHTING BIJ UW INTERIEUR

Voor elke woonruimte en voor elke woonstijl is er verlichting die hierbij aansluit. Hierbij is een lichtplan een goede basis, maar ook u interieur, wensen en stijl zijn van grote invloed. Kiest u de juiste verlichting, dan gaat hij op in uw interieur en licht de juiste dingen op of aan in een ruimte. Bij De Donjon kunt u terecht voor een uitgebreide collectie aan verlichting. Zoek u een uitgesproken hanglamp voor boven de eettafel of een eyecatcher voor in de hal? Onze interieuradvieurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wilt u graag een uitgebreid advies aan de hand van uw woonwensen, interieurstijl en lichtplan? Maak dan alvast online een adviesafspraak.

DESIGN VERLICHTING VOOR IEDERE WOONSTIJL

Bij De Donjon kunt u terecht voor verlichting van diverse merken. Zoals Foscarini, MOVANI en Japth. Bent u op zoek naar een uitbundige eyecatcher voor in uw hal? Dan is de Big Bang hanglamp van Foscarini wellicht iets voor u. Deze dynamische hanglamp is ogenschijnlijk een chaotische stapel van oppervlakken. Wilt u liever is meer ingetogen, maar zeker niet minder uitgesproken? Laat u dan inspireren door de moderne lampen van Japth. Houdt u meer van minimalistisch? Bekijk dan de Mic hanglamp van MOVANI. Deze lampen zijn geïnspireerd op de oude microfoons.

Ontdek mooie collectie verlichting bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie

Resultaat 1–15 van de 47 resultaten wordt getoond