ACTIE – ACTIE – ACTIE

NU BIJ ELKE PODE FAUTEUIL
EEN BAYAN OF BOTTLE STOOL CADEAU

Een fauteuil van Pode al even op uw verlanglijstje staan? Dan is nu het ideale moment om hem aan te schaffen!

Lees hieronder alles over deze fantastische actie. Kom langs in onze showroom voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

ORGINEEL ONTWORPEN

Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren.

Bij Pode maak je design zo persoonlijk als je zelf wilt. We produceren niet op voorraad, maar voor jou persoonlijk. Je hebt daarom een universum aan opties en mogelijkheden tot je beschikking om elk meubel en elk accessoire perfect naar jouw hand te zetten. Je interieur is tenslotte net zo uniek als jijzelf. En daarom liggen de kleuren, opstelling en afwerking van jouw meubel in helemaal in jouw handen. Alleen op die manier nemen ze jouw vingerafdruk over.

ACTIE: BIJ EEN PODE FAUTEUIL NU EEN BAYAN OF BOTTLE STOOL CADEAU 

Bijzettafels, ze zijn net zo onmisbaar in je interieur als een heerlijke fauteuil. Voor je drankje, de afstandsbediening of voor het Pode-magazine. En daarom presenteren we nu een unieke actie. Want tot en met zaterdag 31 oktober krijgt u bij aankoop van elke Pode-fauteuil een Bottle Stool of Bayan cadeau!

ACTIEVOORWAARDEN

Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken van de actie nog even op een rij voor u:

  • De actie start direct en loopt t/m zaterdag 31 oktober.
  • De actie is geldig voor alle Pode-fauteuils.
  • Er kan gekozen worden voor de Bayan of de Bootle-stool

Bayan

Deze moderne bijzetter is van top tot teen vervaardigd uit keramiek. De bewuste knipoog naar de periode van art deco kun je haast niet missen. De vermenging van organische en geometrische lijnen, de glazuurkleuren die met elkaar versmelten … ze zijn heerlijk herkenbaar.

Bottle stool

De Bottle Stool is handig en mobiel, doordat de ‘ring’ die de wijnfles vasthoudt, ook dienstdoet als handgreep. Het aantal functies dat Jos Kranen en Johannes Gille in één ontwerp hebben weten te vangen, is indrukwekkend.

DE NIEUWSTE PODE FAUTEUILS

PODE CABUT

Cabut is de eerste samenwerking met de Spaanse designstudio Yonoh. En dat staat voor design uit Spanje zonder overbodige franje. Deze comfortabele en uitnodigende fauteuil beantwoordt helemaal aan hun karakteristieke ontwerpstijl: innovatief, origineel en met een uiterst scherp oog voor detail.

PODE BIBO

Bibo is zonder twijfel een van de gezelligste bewoners van de Pode-collectie. Hij ontvangt je met open armen voor een eindeloze dosis zitcomfort. Op zijn vierteensvoet uit gegoten aluminium staat hij stevig zijn mannetje.

PODE FAUTEUILS

Van Sparkle tot Nihan en van Tibia tot Transit, het maakt niet uit welke fauteuil je bestelt. Je mag altijd een van deze twee bijzetters als bonus uitkiezen. Dus ga je voor het keramieken tafeltje van Roderick Vos, of de legendarische houten kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille?