ACTIE LEOLUX

De Mayon en Mayuro

Scherp geprijsd in Senso-leer

Mayon en Mayuro in de actie

De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Christian Werner zijn nu wel heel aantrekkelijk. Want als u kiest voor een van de vele kleuren Senso-leer, profiteert u van een uiterst scherpe actieprijs!

MAYON

De Mayon heeft een vertrouwd uiterlijk, maar een verrassend actief comfort en verfijnde details. Deze bank van Leolux heeft organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking, de vriendelijke “kuiltjes” op de armen en de rug. Subtiel tot in de puntjes.

MAYURO

De vormen van de Mayon-bank zijn het uitgangspunt, maar Mayuro is compacter in zijn afmetingen. De mee-verende armen en rug zorgen voor een absoluut topcomfort. De mooie stoffeeraccenten, de losse stoffering en de speciaal ontworpen voetjes maken van Mayuro een verrijking voor elk eigentijds interieur.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 1 februari 2021 t/m 31 oktober 2021.
  • De aanbieding geldt op alle uitvoeringen van de Mayon bank, fauteuil en poef en Mayuro fauteuil en poef in Senso-leer.
  • Prijsvoorbeeld: Zo is er al een Mayon bank 2-zits in Senso-leer voor maar €2.995!
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

Bekijk de actie artikelen