ACTIE Label | vandenberg

Rio-leder

Rio leer nu voor de
actieprijs van waterbuffel!

Als natuurproduct is leer gezichtsbepalend voor de zitmeubelen van LABEL Vandenberg.

Ze selecteren de huiden zorgvuldig op kwaliteit. Het natuurlijke karakter van de huid dient zichtbaar te blijven. Waardeer het natuurlijke karakter en eventuele oneffenheden in het leer die het karakter van uw meubel en zijn leersoort benadrukken.

Natuurlijke kenmerken zijn onder andere: plaatselijk kleurverschil, littekens, onderling verschil in structuur en nerf, insectenbeten en pigmentvlekken. De tekens, die geen mindere kwaliteit betekenen maar juist de echtheid van het leer onderstrepen, laten de onvervalste robuustheid van het leer zien.

In de filosofie van LABEL Vandenberg bepalen karakter en kwaliteit van het materiaal de eigenheid van elk meubel. Daarnaast wordt het leer door en door aniline geverfd. Zo behoudt het de transparantie die nodig is om de kleuren diepte te geven en voluit te laten spreken. 

Actievoorwaarden

Profiteer nu van voordeel op alle Label meubels in levendig LABEL Vandenberg Rio leer met natuurlijke nerfstructuur voor de aantrekkelijke prijs van LABEL Vandenberg Waterbuffel leer

  • De actie is geldig op de gehele collectie van LABEL Vandenberg
  • De actie is geldig van 20 mei t/m 31 december 2022.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over HET actie artikelen