fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

ACTIE Rolf benz

Leder
voordeeleditie

Diverse Rolf Benz meubelen*
nu extra voordelig geprijsd

* De actie is geldig op de Rolf Benz 310 + Rolf Benz Linea + Rolf Benz Vida + Rolf Benz 322 + Rolf Benz 383 + Rolf Benz 384 + Rolf Benz 394 + Rolf Benz 684 + Rolf Benz 620 + Rolf Benz 651 + Rolf Benz 652 + Rolf Benz 6500

De Rolf Benz 310 bank

Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank elke purist gegarandeerd in vervoering – en valt daarnaast op door zijn uitzonderlijke aanpassingsvermogen. Hij is niet alleen ongecompliceerd en veelzijdig te combineren, maar overtuigt bovendien door zijn aangename zitcomfort. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig passend bij uw ruimte geconfigureerd worden en aan uw woonstijl worden aangepast.

De Rolf Benz Linea bank

De Rolf Benz LINEA combineert een helder design met ongeëvenaard zitcomfort. Een bijzonder designdetail is de moderne poot die in roestvrij staal of in zwart gespoten metaal verkrijgbaar is. Dit is een uniek meubel: een ware favoriet onder individualisten. Samen met de comfortabele fauteuil en de bijpassende gestoffeerde voetenbank maakt dit meubel van elke thuis een oase van heldere stijl en goede smaak.

De Rolf Benz 322 bank

De bank Rolf Benz 322 trekt altijd meteen de aandacht. Zowl in grote als kleine ruimtes vormt de bank overal de ideale basis voor stijlvol wonen en woongenot. Het compacte korpus en de zachte lijnen van de Rolf Benz 322 laat zich waarschijnlijk he beste omschrijven als een spel van tegenstellingen. Harmonisch gaan de schuin geplaatste, markante aluminium poten op in de gebogen zijdelen. Het resultaat: een spannend design voor weergaloze ontspanning.

De Rolf Benz Vida bank

Er zijn talloze wegen die men in zijn leven kan nemen. Zoveel verschillende eisen die men aan het leven stelt. Wie u daarbij steeds trouw moet blijven? Natuurlijk uzelf. Een bank die net zo veelzijdig is als u en volledig bij uw geheel persoonlijke levensstijl past, is de Rolf Benz VIDA.

De Rolf Benz 383 fauteuil

De fauteuil Rolf Benz 383 maakt met gemak een spagaat tussen kussenachtig comfort en modern minimalisme. De organische en soepel gestoffeerde zitting wordt door een verfijnd ogende kruisvoet gedragen en geeft de fauteuil een slanke en tegelijkertijd gemoedelijke uitstraling – de ideale plek voor zorgeloze uren.

De Rolf Benz 384 fauteuil

De sierlijke fauteuil Rolf Benz 384 met zijn markante biesnaad en buikachtige vorm is een kenmerkend rustpunt, dat tot lezen en ontspannen uitnodigt. Hij past in kleine tussenruimtes maar ook in royale woonomgevingen en harmonieert met vrijwel alle inrichtingsstijlen en materialen. Helemaal bekleed, zonder zichtbare constructie, kan hij door de keuze van de overtrek heel persoonlijk worden geïnterpreteerd.

De Rolf Benz 394 fauteuil

Een liefdesverklaring aan het zitten – dat is de Rolf Benz 394. Een elegante fauteuil die zowel in een groep alsook als vrijstaand, los meubel een indrukwekkend figuur slaat. Zijn optische charme ligt in het samenspel van de met stof of leer beklede volumineuze bekleding met het filigrane draadframe in glanzend chroom, verkeerszwart of ombergrijs.

De Rolf Benz 684 fauteuil

De Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele fauteuil. Door de spannende kleur- en materiaalcombinaties en door de verschillende bekledingen voor ziten rug gedeelte wordt deze een bijzondere attractie in uw woonkamer. Meerdere fauteuils bij elkaar vormen indien gewenst nieuwe zitlandschappen met een loungekarakter. De Rolf Benz 684 staat op een draaibare voet, die u in een groter gezelschap mobiliteit en bewegingsvrijheid verschaft.

De Rolf Benz 620 stoel

Met de Rolf Benz 620 bieden wij u van stoel, via (hoek-)bank tot barstool individuele oplossingen voor zitmeubels aan eettafel en bar. De stoel stelt u helemaal naar uw eigen smaak, uw ergonomische voorkeuren en uw beschikbare ruimte samen.

De Rolf Benz 651 stoel

De Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele fauteuil. Door de spannende kleur- en materiaalcombinaties en door de verschillende bekledingen voor ziten rug gedeelte wordt deze een bijzondere attractie in uw woonkamer. Meerdere fauteuils bij elkaar vormen indien gewenst nieuwe zitlandschappen met een loungekarakter. De Rolf Benz 684 staat op een draaibare voet, die u in een groter gezelschap mobiliteit en bewegingsvrijheid verschaft.

De Rolf Benz 652 stoel

Ragfijne poten en een uitnodigende zachte bekleding: dat zijn de beide handelsmerken van de stoel Rolf Benz 652. Vooral de uiterst comfortabele zitting is bepalend voor het karakter van de stoelenreeks, want die is vervaardigd op basis van de ideale afmetingen voor zitdiepte, zithoogte en rughoogte. Daardoor vormt de zitting zich organisch naar de proporties van het lichaam.

De Rolf Benz 6500 bank

Uitdagers komen en gaan. De Rolf Benz 6500 blijft. Niemand ontkomt eraan: nauwelijks geëvenaard door een ander bankenprogramma is de Rolf Benz 6500 een designstatement en wereldwijd niet meer weg te denken uit de woonkamers. Zeer waarschijnlijk ook omdat de tweevoudig in de hoogte verstelbare rugleuningen de bank zo functioneel maken. Buitengewoon comfort garanderen u de excellente stoffering en de extra zitkussens die uw rug ontlasten.

Actievoorwaarden

Diverse Rolf Benz modellen nu verkrijgbaar in verschillend kleuren leer voor een gunstige voordeelprijs.

  • De actie is geldig op de modellen: de Rolf Benz 310 + Rolf Benz Linea + Rolf Benz Vida + Rolf Benz 322 + Rolf Benz 383 + Rolf Benz 383 + Rolf Benz 394 + Rolf Benz 684 + Rolf Benz 620 + Rolf Benz 651 + Rolf Benz 652 + Rolf Benz 7800
  • De actie is geldig op diverse kleuren leder (60.500 – 60.516)
  • Prijsvoorbeelden:
    • Rolf Benz Vida bank Actieprijs in leder van actie vanaf €4303,-
    • Rolf Benz 394 fauteuil Actieprijs in leder van actie vanaf €1547,-
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.

LEES MEER over de actie artikelen