Rolf Benz 684 fauteuil

De 684 fauteuil van Rolf Benz valt meteen op in ieder interieur. De fauteuil heeft zijn opvallende uiterlijk te danken aan het gebruik van verschillende kleur- en materiaalcombinaties voor de zitting en rugleuning. De 684 fauteuil kan zowel alleen als in groepsverband geplaatst worden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 684 fauteuil in stof.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz fauteuil 684

De Rolf Benz 684 is een uitgesproken onconventionele losstaande fauteuil. Door de spannende kleur- en materiaalcombinaties en door de verschillende bekledingen voor zitten en ruggedeeltes wordt deze een bijzondere attractie in uw woonkamer.

Meerdere fauteuils bij elkaar vormen indien gewenst nieuwe zitlandschappen met loungekarakter. Rolf Benz 684 staat op een draaibare houten voet, die u ook in een groter gezelschap mobiliteit en bewegingsvrijheid verschaft. Wilt u uw voeten laten rusten op een flexibele voetenbank? U wordt op uw wenken bediend. Rolf Benz 684 is ook verkrijgbaar zonder leuningen. In combinatie met het bijpassende dienblad kunt u dit meubelstuk dan als praktische bijzettafel gebruikten.

Kenmerken

  • De zitdiepte van deze fauteuil is 57 cm
  • De Rolf benz fauteuil 684 heeft een zithoogte van 41 cm
  • Actie in Stofgroep 05 voor 940,00!

 

Design: Katja Reiter, Tamara Härty
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Rolf Benz fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz 684 fauteuil in stof. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.


Actie: Colors of Rolf Benz

Kies bij de huidige speciale editie “Colors of Rolf Benz” uw 310 bank met een voordeelprijs.

Voorwaarden kortingsactie 310 bank

  • U heeft keuze uit 2 hoogwaardige stoffen met in totaal 31 eigentijdse kleurstellingen.
  • De actie is geldig voor de stoffen 05.208-05.222 en 05.350-05.365.
  • De actie is slechts tijdelijk geldig.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Designer

Katja Reiter, Tamara Härty